Колеги, кажете някакви мнения за тази скоростна кутия, ако ваобще тази скоростна кутия се използва при фиат тъй като ми каза че тази е при алфа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли колеги със скоростна кутия Selespeed?
Collapse
X
-
Почти всички модели Фиати след Стилото (включително) разполагат с такава скоростна кутия. Естествено не се казва Selespeed (търговско име), но идеята е същата.Хубава екстра само, че да не ти се разваля в последствие. Малко хора се наемат да ги правят, без да се учат тепърва върху неяdolarcho написа:Колеги, кажете някакви мнения за тази скоростна кутия, ако ваобще тази скоростна кутия се използва при фиат тъй като ми каза че тази е при алфа?
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
И аз така съм чувал. Питам в момента специално за стило абарт защото смятам да копувам автомобила, четох по различно чуждестранни форуми и има различни мнения. Колеги казват, че скоростната кутия има доста дефекти на автомобили с производство преди 2004г, след тази година на производство е отстранен някакъв дефект които не успях точно да разбера и техните препоръки са твърдо "ЗА" закопуването на автомобила стига да е 2004г поне. Идеята ми беше ако има някои от форума с такава скоростна кутия да каже нещо по въпроса, а и незнам дали да питам колегите от алфа форума за нея защото нямам идея дали са еднакви.
Коментар
-
Скоростната кутия си е добре, стига да търсиш точно такъв вид, тоест да търсиш автомобил с "автоматична" скоростна кутия.Естествено, че прави доста повече проблеми от "стандартна", ръчна скоростна кутия, ама ако си харесал този модел на Стило - "Абарт", който за мен си е стандартно Стило и е минал само покрай Абарт, то избора ти общо взето няма да е голям.Ако искаш нещо конкретно, като вървене, пари и т.н., предполагам се надяваш и да "падне" акциза и т.н. и за това се оглеждаш във въпросния автомобил.dolarcho написа:И аз така съм чувал. Питам в момента специално за стило абарт защото смятам да копувам автомобила, четох по различно чуждестранни форуми и има различни мнения. Колеги казват, че скоростната кутия има доста дефекти на автомобили с производство преди 2004г, след тази година на производство е отстранен някакъв дефект които не успях точно да разбера и техните препоръки са твърдо "ЗА" закопуването на автомобила стига да е 2004г поне. Идеята ми беше ако има някои от форума с такава скоростна кутия да каже нещо по въпроса, а и незнам дали да питам колегите от алфа форума за нея защото нямам идея дали са еднакви.A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не акциза ваобще не ми е проблем, просто искам автомобил изглеждащ по този начин с тези екстри, тази година, подобен двигател и такава скоростна кутия тъй като имам проблем в лявото коляно. В никакъв случай няма да изпозвам автомобила за състезания по пътищата и да парадирам с това колко много коне има под капака (които всъщност ваобще не са мн, а просто е един обикновен автомобил) Затова толкова мн ми харесва този автомобил а и съм си привържаник на италианските красавици. Просто исках да разбера за дефекти по кутията, по ходова част, по екстри и тн но май няма никои във форума с 2.4 20v което и според мен ваобще не е абарт но това е друга тема.BO написа:Скоростната кутия си е добре, стига да търсиш точно такъв вид, тоест да търсиш автомобил с "автоматична" скоростна кутия.Естествено, че прави доста повече проблеми от "стандартна", ръчна скоростна кутия, ама ако си харесал този модел на Стило - "Абарт", който за мен си е стандартно Стило и е минал само покрай Абарт, то избора ти общо взето няма да е голям.Ако искаш нещо конкретно, като вървене, пари и т.н., предполагам се надяваш и да "падне" акциза и т.н. и за това се оглеждаш във въпросния автомобил.dolarcho написа:И аз така съм чувал. Питам в момента специално за стило абарт защото смятам да копувам автомобила, четох по различно чуждестранни форуми и има различни мнения. Колеги казват, че скоростната кутия има доста дефекти на автомобили с производство преди 2004г, след тази година на производство е отстранен някакъв дефект които не успях точно да разбера и техните препоръки са твърдо "ЗА" закопуването на автомобила стига да е 2004г поне. Идеята ми беше ако има някои от форума с такава скоростна кутия да каже нещо по въпроса, а и незнам дали да питам колегите от алфа форума за нея защото нямам идея дали са еднакви.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар