Колега, как свали резервоара ? Имам същия проблем и аз към 20л нафта сипах 7 литра ракия - гроздова.... Минахте ли резервоара на пароструйка ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смес от нафта и бензин - става ли за нещо?
Collapse
X
-
Tornado написа:Дизелово гориво и бензин да сте смесвали нагледно скоро?Те нещо не искат се сътоношат изобщо.Според анализа, плътността на пробите си отговаряше средно тегловно на пропорциите на смесване на двата продукта, т.е. смесват си се съвсем спокойно
Получената в случая микстура спокойно може да се ползва за добавка за дизел през зимата, а и не само през зимата. по 2-3 до 5 литра от сместа може спокойно да се добавя към 1 пълен резервоар нафта (50-60 литра) и лека-полека да се изгори. Аз имах 3-4 бутилки от оная смес и ги дадох на един роднина, че си слагам добавка така или иначе и човекът си ги изгори на пасат 1.9 тди без никакви грижи.
_______
146 JTD
Коментар
-
За дизел може и да се сипва по малко от сместа дасе изгори, ама за бензинов мотор недеите рискува аз така преди петнадесет години на жигулката и обърках 5 литра нафта с 20 литра бензин и мислех че ще го игори без проблем- да изгорих го ама после две пукнати бутала на втори и четвърти цилиндър
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар