Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смес от нафта и бензин - става ли за нещо?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Колега, как свали резервоара ? Имам същия проблем и аз към 20л нафта сипах 7 литра ракия - гроздова.... Минахте ли резервоара на пароструйка ?
    I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

    Коментар


      #17
      Tornado написа:
      Дизелово гориво и бензин да сте смесвали нагледно скоро?Те нещо не искат се сътоношат изобщо.
      Аз лично съм виждал смесени 50 тона нафта с 30 тона бензин някъде Според анализа, плътността на пробите си отговаряше средно тегловно на пропорциите на смесване на двата продукта, т.е. смесват си се съвсем спокойно Получената в случая микстура спокойно може да се ползва за добавка за дизел през зимата, а и не само през зимата. по 2-3 до 5 литра от сместа може спокойно да се добавя към 1 пълен резервоар нафта (50-60 литра) и лека-полека да се изгори. Аз имах 3-4 бутилки от оная смес и ги дадох на един роднина, че си слагам добавка така или иначе и човекът си ги изгори на пасат 1.9 тди без никакви грижи.
      _______
      146 JTD

      Коментар


        #18
        За дизел може и да се сипва по малко от сместа дасе изгори, ама за бензинов мотор недеите рискува аз така преди петнадесет години на жигулката и обърках 5 литра нафта с 20 литра бензин и мислех че ще го игори без проблем- да изгорих го ама после две пукнати бутала на втори и четвърти цилиндър

        Коментар

        Working...
        X