Re: здравейте Колеги!
Интересува се някой вече!
Бих се разходил до Велинград и бих отделил 25-30лв. за изпълнението, стига разбира се да ми хареса. Понякога подлагам колата на офроуд изпитания от този сорт и такава екстра би ми спестила доста проблеми :D
kamen sholev написа:

Тази седмица във понеделник си купих ФИАТ КУПЕ 2.0 20V 147к.с. 98г.
Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
изпратих баща ми да я регистрира (от 10 до 18:00ч. , много ме псува, ма нямаше друг начин ). Вчера минах Двигателен преглед (за всеки случай). Всичко си беше ОК. Окачването е в перфектно състояние. ИмаХ фабрична аларма с фиата, но тя замина веднага след покупката. Пълна мистериа. Тамън си накупих джунджуриите, като пожарогасител, жилетка, препарат за кожа :P и викам всичко е ток и жица и.... вчера след 1 биричка, в кафето, нямаше начин да откажа на един авер и едно пиче, тъй като ми мрънкаха цяла вечер да ги возя и накрая гъзарията и фуклярството в мен натделяха Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 . Разтреперих ги набързо на две добри прави улици и на връщане точно паркирах с 5км/ч пред кафето и минах с лявата гума през една "добре монтирана" канавка, а с десната гума през дупката до нея и като издрънчааа, и кат му слезнах и запсувах, та и един пияница нокаутирах каде се моташе около колата, та се потпира чак, деба. Днес на Симеон го спазарих картера за 280лв. "като за колега" щот и аз продавам авточасти. Взех го от некъв 5-ак с взривени лагери в двигателя. Ся трябва да го измия и да отмия парчоците от биелите по картера. Масло 10W40 за 83лв., филтри на MANN за 35лв. и остава само да се свърши работата. Днеска ще го мъча монтажа и утре може да кача снимки!
Коментар