гледаш с очи. тя ако не се затвори си личи мисля чче доста ясно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не си сменяйте поленовият филтър!
Collapse
X
-
chris написа:Е къде гледам? Тва под фълтъра ли е? Едно такова мекичко като дунапренено...На служебните ми коли само като цъкнеш копчето за въздуха и се усеща голяма промяна в духането.Само на Фиат май трябва да гледаш под капака... нормално!
Коментар
-
Мдаа това с почистването на дренажните отвори определено има ефект.Сега колата се поти съвсем лекичко(но бързо го издухва),а шофьорското стъкло малко повече, но въобще не е дразнещо.А относно клапата за въздуха - май си седи само в затворено положениеИдеи как се оправя!?!?! То сигурно и това допринася за потенето - ако се върти само въздуха в купето
Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Мдаа това с почистването на дренажните отвори определено има ефект.Сега колата се поти съвсем лекичко(но бързо го издухва),а шофьорското стъкло малко повече, но въобще не е дразнещо.А относно клапата за въздуха - май си седи само в затворено положениеИдеи как се оправя!?!?! То сигурно и това допринася за потенето - ако се върти само въздуха в купето
, да ама нямам и климатик, което вече си е проблем.В интерес на истината аз като нямам поленов филтър, защото нямам клима, не знам давя ли се що ли... Така като ви слушам, май е животоспасяваща част....Като ви е запушен - ами махнете го съвсем, макар и временно и така ще разберете от него ли се потите или от клапата - други причинии няма...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
6ma7ka7a написа:някой да помогне за чистачките отвивам гайката дърпам чистачката не мърдаFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Yavor написа:chris написа:Мдаа това с почистването на дренажните отвори определено има ефект.Сега колата се поти съвсем лекичко(но бързо го издухва),а шофьорското стъкло малко повече, но въобще не е дразнещо.А относно клапата за въздуха - май си седи само в затворено положениеИдеи как се оправя!?!?! То сигурно и това допринася за потенето - ако се върти само въздуха в купето
, да ама нямам и климатик, което вече си е проблем.В интерес на истината аз като нямам поленов филтър, защото нямам клима, не знам давя ли се що ли... Така като ви слушам, май е животоспасяваща част....Като ви е запушен - ами махнете го съвсем, макар и временно и така ще разберете от него ли се потите или от клапата - други причинии няма...
Bravo 1.6 16v
Коментар
-
6ma7ka7a написа:дърпам разклащам ... не става и не става
Коментар
-
chris написа:Yavor написа:chris написа:Мдаа това с почистването на дренажните отвори определено има ефект.Сега колата се поти съвсем лекичко(но бързо го издухва),а шофьорското стъкло малко повече, но въобще не е дразнещо.А относно клапата за въздуха - май си седи само в затворено положениеИдеи как се оправя!?!?! То сигурно и това допринася за потенето - ако се върти само въздуха в купето
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
chris написа:Май ше трябва пак да разглобявам, че честно казано моторче никъде не видях.А дали въобще гледам където трябва... никой не знае!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар