Stefan Hadjov написа:
лично аз нямам необходимост от такава кола
Аз лично въобще не съм съгласен с мнението за перфектната кола за града, че била малката.Единствено, което евентуално би ти помогнало е за паркиране между две коли, което само физическите размери биха те спасили. Ама това е частен и по-рядък случай.На фона на другите главоболия, които се проявяват всеки ден на 100% -> много по-голямо засичане на колата - като си с малка кола и все едно не си на пътя, пренебрежение от другите, които не спазват закона и те принуждават да спираш, за да минат те. Да, някой ще каже, че не го интересува и ще го удари и няма да му дреме - ама какво - ще ходиш след това 2 седмици пеша до работата ли, или ще си караш децата с автобуса на училище на -15 градуса съвсем като пример.А и с комбинация от малка кола и жена зад волана - положението е трагично - много добре съм виждал докато ме вози жената с Пунтото за какво става въпрос. Все едно е длъжна да пропуска всеки пред нея и тя едва ли не не трябва да присъства на пътя. Ей за това говоря. В момента с Мареата, която не е кой знае колко по-голяма от Пунтото, реакциите на околните коли е съвсем различна.Недай Боже пък някое камикадзе вземе та те натресе хубаво, ама хубаво. Предпочитам да имам 80% шанс за оцеляване от колкото 40%.А този, който му пречи малко по-голяма кола за града го съветвам въобще да не кара и да ползва градския транспорт.

ЖТД ама не баш
; 182A8.000 Брава
Коментар