vsd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортен филтър на тд100
Collapse
X
-
Мисля,че темите от техническия раздел трябва да се разделят на такива за ескперти и такива за лаици/разб. мене/! Това ,че човек има желание да инвестира в нещо неясно дори и за него самия не го прави "шаран" ... сори,но е така! Специалистите сте тези ,които трябва да ни оборат/научат/ в обратното на това ,което сме предприели или пък не... . Аз лично се забавлявам с това което "модифицирам" по автомобила си!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Колега Jimi,ако се чувстваш обиден се извинявам за сравнението.И на всички останали.На аз мисля и съм убеден че всички ние сме шарани в много области на живота.Аз мапример съвсем скоро постъпих като шаран,когато повлиян от едни рекламни материяли си купих една хранителна добавка и то в две дози без никакъв ефект от действието им.След което, човек специалист като ми обясни как стоят нещата разбрах,че в медецината наистина съм шаран.Аз също се забавлявам модифицирайки автомобила си,но гледам да не изпадам в подобни състояния,когато на по-късен етап ще разберя,че съм сгрешил или съм бил заблуден.Jimy написа:Мисля,че темите от техническия раздел трябва да се разделят на такива за ескперти и такива за лаици/разб. мене/! Това ,че човек има желание да инвестира в нещо неясно дори и за него самия не го прави "шаран" ... сори,но е така! Специалистите сте тези ,които трябва да ни оборат/научат/ в обратното на това ,което сме предприели или пък не... . Аз лично се забавлявам с това което "модифицирам" по автомобила си!
Коментар
-
И аз малко прибързах...Сега сериозно: дайте моля реални стойности-замерване с нужните инструменти! Дано оги чете тука и реагира адекватно с машинката от 5 лева... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 !!!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Това може да го направи някой,който разполага с двата вида филтри.Аз нямам спортен в момента и никога не съм имал.Преди около 2 год с приятели проведохме експеримента за който споменах,в по-горния си пост и нямаше никаква разлика от оргиналния до втория знак на цифровия мултицет.В руски сайт на списание "За рульом" има рубрика за тестване на различни консумативи в проф-условия-Транспортния институт в Москва и беше категорично отречен като неподходящ от гледна точка на недобре почистващ.Доколкото си спомням бяха цитирани 3-4 фирми производители на сп.филтри.Най добра оценка беше дадена на немския филтър MAN/класически разбира се/.Силно впечатление тогава ми направи,че бяха много критични към родните си производства.Това ми дава основание да смятам че оценките им са обективни.Jimy написа:
И аз малко прибързах...Сега сериозно: дайте моля реални стойности-замерване с нужните инструменти! Дано оги чете тука и реагира адекватно с машинката от 5 лева... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 !!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар