Утре от 10 ч. съм се уговорил да слагат авансатора, да гледат дюзи и да мерят компресия.Какъв е резултата ще пиша утре.Влади, никой не се наема да го ремонтира или дори да го развие и да го погледне. Ще ме е много яд, ако проблема е в запушени цедки Така или иначе ще си пазя и стария авансатор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Авансатор на ГНП "Лукас" - отново ми протече
Collapse
X
-
doofiat написа:Влади, никой не се наема да го ремонтира или дори да го развие и да го погледне. Ще ме е много яд, ако проблема е в запушени цедкиVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:doofiat написа:Влади, никой не се наема да го ремонтира или дори да го развие и да го погледне. Ще ме е много яд, ако проблема е в запушени цедки
Коментар
-
Колега, магазина се намира на ул. "Цар Симеон" 16702/831 31 780888 592 2350888 369 750Резултатът от днес е отново по-скоро лош. Сменихме авансатора и колата заработи по-добре. Провериха ми дюзите и едната от тях беше за смяна и смениха разпръсквача - 40 лв. Компресията беше според мен и майсторите добра 21-21-20,5-22.Лошото обаче е, че пак смучи въздух и това го установих към 17 ч.(когато майсторите си бяха тръгнали) след като я оставих за час-два.Надявам се да се оправи сама, защото вече и лев няма да дам. А върви доста по-добре след поставянето на новия авансатор и разпръсквача.
Коментар
-
Esper написа:doofiat написа:Надявам се да се оправи сама, защото вече и лев няма да дам.
Коментар
-
doofiat написа:Esper написа:doofiat написа:Надявам се да се оправи сама, защото вече и лев няма да дам.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
doofiat,съчувствам и те разбирам, тия дни правих сметка колко пари са дадени за миналата година за голфа на майка ми, който чат-пак карам и аз -- то не бяха тампони на носачите, горивен филтър, гумички на клапаните, съединител, тампони на двигателя, семеринг на кол. вал, средно гърне, спирачки, машинка за включване на мигачите, жило на ръчната и последно лагери на задните колела. А част от ремонтите май нищо не подобриха -- както се чуваше виене отзад, така си се чува и сега. Както тресеше на празен ход, така си тресе и сега. Да ги -- цензурирано -- и майсторите. Днес само и сипах бензин за 20 лева и я за.... (цензурирано).... пред блока и си хванах авотбуса да отида на работа. Аман. Някак си ми се изпари мерака да си купувам кола.
Коментар
-
Nino написа:doofiat написа:Компресията беше според мен и майсторите добра 21-21-20,5-22.
Коментар
-
Аз пак съм си спокоен щото колата така си върви, че две приказки няма.И не пуши, освен това.Брава 1.9 ТД 100
Коментар
-
Колега, ако действително е проблема от авансатора и майсторите виждат, че дава грешка точно той, го смени.Но ти мерил ли си компресия? Измери и нея и тогава сменяй авансатора.При мен се усети разлика определено, но имам и друг проблем и ще ти кажа другата седмица за пълния ефект от авансатора.
Коментар
-
Ами колегата е написал, че е мерил компресията.Това няма нищо общо със степента на сгъстяване - за справка потърси темата, която беше дъвката доста с двата термина.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар