Danchojn написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

ГИ за Панда 2 4х4

Collapse

X
- 

Точно така каза и тук човека, много турски ментета, не изкарват и 50 000км. При него има монтирани над 3000 ГИ на нови автомобили. Хората са доволни и го търсят. Ще му се доверя. Не разбирам все още от ГИ, но нещата които ми обясни звучаха логично и надежно. Ще видим изпълнението.ilian4o88 написа:незнам каква е аз си мисля че е няква турска на 5 000 км е и да бръмчи като дизелDanchojn написа:С каква рейка си. Тук човека каза, че рейките валтек, които той поставя му идват за ремонт след 100 000км. Видях му окомплектацията - всичко е опаковано и доставено от Италия. Също така каза, че има доста ментета на Валтек.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
 - 

Каде ще я слагаш ако може и адрес да отида да вида дали може нещо да се направи че не ми се занимава с тия СОФ ГАЗDanchojn написа:TOMASETTO STAG - 300+ Ей това ша слагам. 2 год. пълна гаранция."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
 - 

http://<span style="color:red">***Мо...***4.6</span>. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
 - 

Ми попаднах на един дето почти така ми каза. Друг ми вика ела после, че нямам време. Ти искаш да му дадеш пари, той неще Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Така, че да ви кажа, който си е честен и трудолюбив се личи.S_BANKOV написа:Е ти да не очакваш да каже " Ми то такова бе монтираме ги ама половината се връщат с рекламации"Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
 - 

Щом казваш. Най-добре ми прозвуча като цена/качество. Ще покараме ще видим. Не ща най-изфуканите системи. Искам просто, тъпо, устройство, но надеждно.....Тази система пишат става и за ЕВРО5 автомобили. Не мисля, че е за изхвърляне спрямо едно БРЦ, където откровенно се прекалява с цената.landi написа:Значи съм познал!Danchojn написа:TOMASETTO STAG - 300+ Ей това ша слагам. 2 год. пълна гаранция.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар