Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За излишния спам във Форума

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #76
    Aз го казах - спам в технически раздел от мен няма и няма да има.Лично съм се борил с него ! Ама нещо не се разбрахме с екипа и ... абе както и да е.Дори .... хмм .. ей сегичка отдолу под тази тема ...
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

    Коментар


      #77
      kiro_of_the_day написа:
      Аз лично Ви обещавам уважаеми дами и господа, че от днес почвам да следя форума по-изкъсо и церберски ще следя за спазването на правилата и най-вече за спама, без да ме интересува кой на кого е жена, кой стражар, кой апаш, кой бил презерватив, кой спукан кой здрав,кой бил енцо, кой бил ферари, кой накого правил свирки и не знам си още какво.Не може тука 4-5 потребителя да се качват на главата на 4000 - 5000 други потребители и да им досаждат с непрестанните си глупости!3000 и кусур мнения - откровен спам. 4000, 5000, 6000 мнения - откровен спам. КРАЙ! Тая свърши. Да се сърди който ще.Ако се продължава в този стил - скоро ще се разделим временно с някои потребители.Никой не е длъжен да е емоционален спонсор на никого.
      Добре,ще се спре спама в тази тема,а за спама в другите теми ? Кой на кого се качва на главата ? Може ли поне един път да се абстрахирате от това,че сте модератори и да говорите като ниво обикновен потребител ? В това си изречение пряко цитирам теб и Оги ! Ако искате ми лепнете предупреждение,ще си го нося с кеф ! Пак ще спомена Оги,беше пуснал една тема за ремонта в дома си.Темата беше с едно заглавие,но след четири дена,стана с друго,късаещ друг въпрос.Тогава беше влезнало правилото за редактиране на мненията.Еми мен това ме издразни,защото в случая той злоупотреби със своите права на модератор ! Говорете малко по-човешки.Виж Наско например,как със спокоен тон моли да се спрат дразгите.Не можете ли и вие така ? Със спокоен тон ? Не да ми говориш,че ще следиш от късо или мнения от сорта "Нямам си работа,заключвам темата".Чакайййй бе,кой си ти ? Да не си полиция,че ще ме следиш изкъсо ?! Като говорите по този начин,не мога да се отнасям към вас с респект или уважение.Мога да се отнасям единствено с пренебрежение ! Към други хора от модераторския екип мога и го правя. Но към вас двамата - НЕ ! Просто защото и двамата си предавате огромна важност ! Доста често,пак вие двамата с Оги,директно си правите тъшак с потребителите.Постове с груб сарказъм относно правопис и т.н. Защо не отреагира така остро към темата на доофиат за вивакомтв ? Щото за мене тва си е чиста реклама ! Той работи за виваком и си прави реклама на продукта... Замисли се ... Оги ти също се замисли за това как пишеш.Защото с огромния сарказъм,който ти влагаш в своите постове,за мен ти си нищо повече от едно леке.Спирам да пиша във всякакви спам теми,не заради това дали ще ме следите изкъсо или дали ще ме баннете,просто защото Наско помоли в единия си пост за това !
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

      Коментар


        #78
        emzo, дори и на нас тъпите и задръстени модератори ни е известно, че умерения спам е солта и спойката на един форум. Подозирам, че си умно момче и сам разбираш, че някои хора тук обаче превръщат спама в спортна надпревара.То бива, бива ама ... насрахте се от спам бре хора!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

        Коментар


          #79
          Ами аз ли да Ви уча ? Има бутони - LOCK.Kaто няма къде, как ще спами ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

          Коментар


            #80
            Господин Сайт администраторе, предупреждавате потребителя Принко за липса на респект !Питам аз тогава, какъв респект показва Господин Модераторът kiro_of_the_day като ни говори за :
            кой стражар, кой апаш, кой бил презерватив, кой спукан кой здрав, кой бил енцо, кой бил ферари, кой накого правил свирки
            Как ние потребителите на предупредим великия, респектиращ модератор ?

            Коментар


              #81
              G.Konzolev написа:
              ...Как ние потребителите на предупредим великия, респектиращ модератор ?
              Чрез бутончето Докладвай.Между другото горният пост нарушава 2 точки от правилата, ама да не издребняваме.
              FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

              Коментар


                #82
                Аз съм на мнение, че дори и в спам темата не би трябвало да има и да търпим мнения от типа на:"Тъъъър так, тъъъър так"Пуснато е преди минути от иначе интелигентния колега emzo. Такъв пост аз определено приемам като заяждане и обида на колектива, който се грижи за форума.СПАМ тема не означава да се лигавите като малолетни идиотчета, колеги.И не налагам предупреждение, просто защото ще го изтълкувате в този момент като "лов на вещици". Но и не препоръчвам подобни постове да се повтарят.Г-н Конзолев - вие разпознавате ли се в някое от тези определения? Аз не виждам никаква обида или неуважение в поста на колегата модератор.

                Коментар


                  #83
                  Да, докладвай прави едно голямо нищо.И да извинявам се, нямам право да оспорвам постовете на модераторите.Те са винаги прави, никога не грешат.За да не разпаля страстите, че превишавам права информирам колегите, че преди да наложа бан-а съм предупредил колегата. Другият му юзер си остава активен.

                  Коментар


                    #84
                    Дидо, благодаря за квалификацията, а ако следеше темата за срещите в Пловдив, щеше да знаеш, че "текста" има огромно значение и дори не е измислен от мен !Ама нищо, не може всичко да знаете.Интересно защо смятате всичко написано от мен за обида и заяждане, аз преодолях модераторските си изяви ....Сори за офтопика
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

                    Коментар


                      #85
                      Pecho написа:
                      G.Konzolev написа:
                      ...Как ние потребителите на предупредим великия, респектиращ модератор ?
                      Чрез бутончето Докладвай.Между другото горният пост нарушава 2 точки от правилата, ама да не издребняваме.
                      Той горния пост можеше и още точки да наруши,ама поради желанието ми да пиша във форума ...Повтарям,не се отнасям с капчица респект къв двамата модератори и ще си нося предупреждението с голям кеф !
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

                      Коментар


                        #86
                        @G.Konzolev"Хайде без постчета тип "трупащи"."Това е цитат от твой пост, колега. Очевидно и ти не одобряваш писането на безсмислени постове, ама наистина безсмислени.Не те разбирам в случая защо се нахвърляш така на модераторския екип и в частност на някои негови членове?!?От солидарност, защото познаваш някои от "спамерите" ли?Е, и аз ги познавам.Дори дължа на колегата emzo една черпня, задето посред нощите ходихме с неговата кола за бензин, когато моя свърши. Това не ми пречи обаче да не одобрявам определени негови и не само действия във форума.Емо, знаеш, че не искам да те обидя, но наистина се лигавите и го правите целенасочено и умишлено. Фактът че се познаваме с на практика всеки от вас, и че сме си изкарвали много приятно в компания, не означава обаче, че ще бъдете недосегаеми или ще ви бъдат спестени наказания от тук нататък.Надявам се да изтълкувате мнението ми не като заяждане, а като опит за уталожване на страстите.Лека вечер!

                        Коментар


                          #87
                          Ами докато не кажете, НЕ на спам темата, там ще се пише, нали това и е идеята ?Дали ще напиша цяло изречение или актуалния в ПЛД (тъъъъър так) израз, все е спам нали ?Дайте правила за темата или ... .коша
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

                          Коментар


                            #88
                            G.Konzolev написа:
                            Да, докладвай прави едно голямо нищо.И да извинявам се, нямам право да оспорвам постовете на модераторите.Те са винаги прави, никога не грешат.
                            много точно казаносамо че няма кой да го разберепоздравявам ви

                            Коментар


                              #89
                              Princo написа:
                              Добре,ще се спре спама в тази тема,а за спама в другите теми ? Кой на кого се качва на главата ? Може ли поне един път да се абстрахирате от това,че сте модератори и да говорите като ниво обикновен потребител ? В това си изречение пряко цитирам теб и Оги ! Ако искате ми лепнете предупреждение,ще си го нося с кеф ! Пак ще спомена Оги,беше пуснал една тема за ремонта в дома си.Темата беше с едно заглавие,но след четири дена,стана с друго,късаещ друг въпрос.Тогава беше влезнало правилото за редактиране на мненията.Еми мен това ме издразни,защото в случая той злоупотреби със своите права на модератор ! Говорете малко по-човешки.Виж Наско например,как със спокоен тон моли да се спрат дразгите.Не можете ли и вие така ? Със спокоен тон ? Не да ми говориш,че ще следиш от късо или мнения от сорта "Нямам си работа,заключвам темата".Чакайййй бе,кой си ти ? Да не си полиция,че ще ме следиш изкъсо ?! Като говорите по този начин,не мога да се отнасям към вас с респект или уважение.Мога да се отнасям единствено с пренебрежение ! Към други хора от модераторския екип мога и го правя. Но към вас двамата - НЕ ! Просто защото и двамата си предавате огромна важност ! Доста често,пак вие двамата с Оги,директно си правите тъшак с потребителите.Постове с груб сарказъм относно правопис и т.н. Защо не отреагира така остро към темата на доофиат за вивакомтв ? Щото за мене тва си е чиста реклама ! Той работи за виваком и си прави реклама на продукта... Замисли се ... Оги ти също се замисли за това как пишеш.Защото с огромния сарказъм,който ти влагаш в своите постове,за мен ти си нищо повече от едно леке.Спирам да пиша във всякакви спам теми,не заради това дали ще ме следите изкъсо или дали ще ме баннете,просто защото Наско помоли в единия си пост за това !
                              Предупреждението ти е там И там е че има няколко човека от екипа които предава морафети,чалъми и чупят стойки ! и от там се ОС**А цялата работа и един от тези хора е човекът с ник ogi нещо си пп: сега сигорно и аз трябва да чакам предупреждение ?!

                              Коментар


                                #90
                                Pecho написа:
                                G.Konzolev написа:
                                ...Как ние потребителите на предупредим великия, респектиращ модератор ?
                                ама да не издребняваме.
                                Пешо, каквото целиш по този начин го постигаш:Успя да разводниш нещата и основното заради което беше пусната темата естествено остана на заден план. Останаха само нападките. ОК, щом така е по лесно, така да бъде. И после ще ме питаш какъв ми е въпроса - смях. Че се и засягаш.
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

                                Коментар

                                Working...
                                X