fihi написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

За излишния спам във Форума

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

Е па от заглавието не се разбира за коя тема става въпрос "За излишния спам във Форума".То да беше само Нощната тема на туй дередже.Irka_fihi написа:Чакай да се свика Съвета на Старейшините! Краси, тук иде реч конкретно за Нощната тема! Тя по своята същност не е ли СПАМ тема? Ако е ненужна и безсмислена, защо е просъществувала толкова време???strajaro написа:Повече няма да пишя докато не отговори някой модераторНе е редно да се крият и да си мислят че са нещо повече от нас

Коментар
 - 

Трябва ли да се пиши тва "нямам си работа" ? Аз също си нямам и кво от тва ?Нямам си работа!!! За спам си имате "спам тема".
 В доста от автомобилните форуми си има цели раздели за спам ! Не тема,раздел ... Щото форума освен за съвети за нашите коли,от доста потребители също се употребява и за развлечение,място,където човек да си почине от ежедневието.Трябваше ли да има заплахи,че ако не се спре еди кой си,ще има предупреждение ... На който не му е приятно да чете спама,просто да пропусне темата,не е чак толкова сложно.Ама някой хора от модераторския екип,просто взимат на присърце длъжността си.  

Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
 + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. 
 - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
 - 

Краси, питай Администраторите, те ще ти отговорят. Но щом съм го предложил, значи има защо.И Дидо потвърди думите ми за трупане на мнения.krasio_79bs написа:Технически едва ли има възможност да не се отчитат мнение от дадена тема.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
 - 

Аз не видях въпрос във това което си цитирал. А на втората част от изречението можеш сам да си отговориш.Айде да не издребняваме.Pecho написа:Не разбрах какъв е точно въпросът на fihi в настоящата тема и срещу какво точно протестира за цитираната тема (това е водещият пост в нея).fihi написа:Нямам си работа!!!Реших да има една темичка където да пишем само следобед докато си пием кафето и нямаме какво да правим.Ако модераторите решат нека я изтрият.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
 - 

Страни работи стават тука.На Милеви скали бяхте заедно с представители,председатели,администратори,модерато ри,потребители.Там не можахте ли да го обсъдите очи в очи?Да си рекнете кой каквото има да казва и да намерите някакво задоволително за всички решение.Сега се сетихте че трябва да се оплаквате.Няма по добър начин за разговор от този очи в очи.
Коментар
 - 

Пеца ! Кво за дизелите ?Ша мъ извиняваш, ама както аз не *чета* газовия и бензиновия раздел, така и ти може да пропуснеш дизеловия, но чак да се оплакваш от дизелите .....* мдааа, не чета, камо ли да пиша тамstrajaro написа:и на мене ми е писнало от темите за дизелите,енергоспестяващите крушки,за софия къде кво ставало обаче не го правя на проблемF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
 - 

Я там да се веселя ли съм отишъл или за форума да говоря ?Пък и някои хора изядоха едно кило бъзициkrasio_79bs написа:Страни работи стават тука.На Милеви скали бяхте заедно с представители,председатели,администратори,модерато ри,потребители.Там не можахте ли да го обсъдите очи в очи?Да си рекнете кой каквото има да казва и да намерите някакво задоволително за всички решение.Сега се сетихте че трябва да се оплаквате.Няма по добър начин за разговор от този очи в очи.

F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
 - 

мисля че и други хора трябва да се включат в тематаemzo написа:Я там да се веселя ли съм отишъл или за форума да говоря ?Пък и някои хора изядоха едно кило бъзициkrasio_79bs написа:Страни работи стават тука.На Милеви скали бяхте заедно с представители,председатели,администратори,модерато ри,потребители.Там не можахте ли да го обсъдите очи в очи?Да си рекнете кой каквото има да казва и да намерите някакво задоволително за всички решение.Сега се сетихте че трябва да се оплаквате.Няма по добър начин за разговор от този очи в очи.
Коментар
 - 

Ми вместо да се бяхте бъзикали с някой,трябваше да отделите същото време за смислен разговор.Не е толкова трудно.Време има за всичко.emzo написа:Я там да се веселя ли съм отишъл или за форума да говоря ?Пък и някои хора изядоха едно кило бъзициkrasio_79bs написа:Страни работи стават тука.На Милеви скали бяхте заедно с представители,председатели,администратори,модерато ри,потребители.Там не можахте ли да го обсъдите очи в очи?Да си рекнете кой каквото има да казва и да намерите някакво задоволително за всички решение.Сега се сетихте че трябва да се оплаквате.Няма по добър начин за разговор от този очи в очи.
Коментар
 - 

Това, което съм цитирал, е водещия пост на твоята тема. Направих го защото някои от пишещите тук изглежда смятат, че това Нямам си работа е написано от член на модераторския екип.А въпросът ми мисля е очевиден: Какъв е въпросът, който поставяш в настоящата тема?fihi написа:Аз не видях въпрос във това което си цитирал. А на втората част от изречението можеш сам да си отговориш.Айде да не издребняваме.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар