Ще има ли ускорение , няма ли ?! Аз само да питам , щото не разбирам и грам от коли , ама тоя модел на мерцедес , да не би сега да го разработват
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мечо очиларка Е300тд вс фиат купе 1.8
Collapse
X
-
Александър Алексиев написа:BO написа:Александър Алексиев написа:ееее немога да карам с 220 ноща и да снимам...колкото направи без да е опасно, но поне ще видиш как набиракато му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
zelenilkata написа:Александър Алексиев написа:BO написа:Александър Алексиев написа:ееее немога да карам с 220 ноща и да снимам...колкото направи без да е опасно, но поне ще видиш как набираfiat coupe 1.8 16V
Коментар
-
evgeni85 написа:Колегии... не подценявайте силата на CDI ....ще останете неприятно изненадани като му дишате пепелта. Аз със BMW е46 3000D 184к.с на съм на кантара със Е320 CDI и то само защото съм по лек.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:evgeni85 написа:Колегии... не подценявайте силата на CDI ....ще останете неприятно изненадани като му дишате пепелта. Аз със BMW е46 3000D 184к.с на съм на кантара със Е320 CDI и то само защото съм по лек.
Коментар
-
Александър Алексиев написа:S_BANKOV написа:Александър Алексиев написа:...... мдаааа тряя да прекръстят форума, да го обеденят с VWТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
nsn написа:Valiosport написа:Понеже карам голф и лично това твое изказване го приемам като обида и мога да ти демонстрирам как ще паднеш от голф 4 1.9 TDIТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Stock TDI ARL 150 спокойно си пада от добре ремапнато JTD 115 ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Valiosport написа:Princo написа:Stock TDI ARL 150 спокойно си пада от добре ремапнато JTD 115 ...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Да бе верно. Хубава е колата ама на всяка тема гледам пишеш " Ела да се качиш да видиш..." Не само ти имаш вървяща колаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Ако стилото е само с ремап и аз невярвам, че ще опатка голфа, предполагам колите са на едни кила.Стилото го дават невероятните 10,3 сек/100км в сток състояние, след чип ако го пишем, че става макс 150к.с. най много да падне надолу с 1,5сек/100км или около 8,8-9сек/100км, голфа в сток състояние го дават около 8,6сек/100км, пускал съм се с такъв голф преди да правя ремонта на пунтото от летящ и на всяка скорост си ме дърпа, това стило за да бие голфа освен ремап според мен си му трябва и смяна на турбинаpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар