war_hawk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Audi 1.9 TDI 110 hp VS Bravo 1.6 103hp
Collapse
X
-
Не се притеснявай.. нямаше как да знаешslav4o_p написа:Прав си, колега, в такъв случай наистина не е уместно да се дава за пример, но аз нямах никаква представа, че не е сток. Получи се едно подвеждане в случая. Моля да бъда извинен.Ами за съжаление не съм го мерил точно колко коня е, а и нямам клип с другия фиат. Тогава бях с уникално гадни гуми и нямах никакъв старт, поради което той ми вземаше старта с малко над 1/2 кола и до края на 2ра бяхме равни, може мааалко да съм бил отпред, но от 3та нагоре му правех сериозно разтегляне ( само на 3та 2-3коли ако не ме лъже паметта). После даже ме караха и да вдигам капака, защото си мислеха, че съм 1.8 и ги лъжа хахаха... но това беше едно време.П.П. Стартовете с голф 5цата бяха 7, но само 2 са снимани тъй като изхода от всички беше почти един и същ т.е. на 400м голфа падаше ~ 2 коли (то си личи по клипа). Изпреварваше ме чак около мои 145-150км/ч. На тия стартове фиата беше обут с доста по-добри гуми отколкото когато стартирах с другото браво.wizard88 написа:за да е чак толкова грозна картинката трябва според мен да е поне 20 коня отгоре,което поражда само ?????????????? в моето съзнание
fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
тука май става въпрос за старта с мен.war_hawk написа:Не се притеснявай.. нямаше как да знаешslav4o_p написа:Прав си, колега, в такъв случай наистина не е уместно да се дава за пример, но аз нямах никаква представа, че не е сток. Получи се едно подвеждане в случая. Моля да бъда извинен.Ами за съжаление не съм го мерил точно колко коня е, а и нямам клип с другия фиат. Тогава бях с уникално гадни гуми и нямах никакъв старт, поради което той ми вземаше старта с малко над 1/2 кола и до края на 2ра бяхме равни, може мааалко да съм бил отпред, но от 3та нагоре му правех сериозно разтегляне ( само на 3та 2-3коли ако не ме лъже паметта). После даже ме караха и да вдигам капака, защото си мислеха, че съм 1.8 и ги лъжа хахаха... но това беше едно време.П.П. Стартовете с голф 5цата бяха 7, но само 2 са снимани тъй като изхода от всички беше почти един и същ т.е. на 400м голфа падаше ~ 2 коли (то си личи по клипа). Изпреварваше ме чак около мои 145-150км/ч. На тия стартове фиата беше обут с доста по-добри гуми отколкото когато стартирах с другото браво.wizard88 написа:за да е чак толкова грозна картинката трябва според мен да е поне 20 коня отгоре,което поражда само ?????????????? в моето съзнание
fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар