Колеги , едно приятелче иска да се замери с Браво 1.6 . Колата му е Ауди 1.9 TDI 110 hp .омчето е от София/Младост
.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Audi 1.9 TDI 110 hp VS Bravo 1.6 103hp
Collapse
X
-
Ено и шес е легенда и няма начин някво мижаво ауди да му се опъне ... Извън шегата,мисля че аудито ще е бая напреде.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
fal4o написа:Хахахахах не съм запален по гонките и не знам как стоят нещата ;д просто момчето ме накара да пусна тема да се замери
.
А! Баш! Ай тъй са прай сверка! Пускаш тема и готово премерено! А каи му на тоя с Аудито - Премерихме у фиатския форум - падаш
Колега SWAT, как беше?!?! СПРЕТЕ ЗЕМЯТА - ИСКАМ ДА СЛЯЗА!
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
И АЗ ИСКАМ ДА СЛЯЗА!RASTIL написа:fal4o написа:Хахахахах не съм запален по гонките и не знам как стоят нещата ;д просто момчето ме накара да пусна тема да се замери
.
А! Баш! Ай тъй са прай сверка! Пускаш тема и готово премерено! А каи му на тоя с Аудито - Премерихме у фиатския форум - падаш
Колега SWAT, как беше?!?! СПРЕТЕ ЗЕМЯТА - ИСКАМ ДА СЛЯЗА!

EX DELTA 1.9TDS
ALFA 147 1.9 JTD 16V Powerеd by TST-Racing
Коментар
-
То и TDI 110 си е жива легендаPrinco написа:Ено и шес е легенда и няма начин някво мижаво ауди да му се опъне ... Извън шегата,мисля че аудито ще е бая напреде.
Ако си всичко е наред Аудито ще му сипе
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse

Нещо не се разбрахте. Та кой кого ще бие последно?

Коментар