Tony66 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Audi 1.9 TDI 110 hp VS Bravo 1.6 103hp
Collapse
X
-
не се лъжи, че комбито не варви, та дори било то и Quattro и с по-голямо тегло...Tony66 написа:Хубаво е да се споменe и какво купе бута тоя AFN.В случай че е А3 на предно,заминава стабилно напред,но ако е примерно А4 авант quattro,oтстъпва пред 1.6 16/браво. Б
бравото, ше падне като стой та гледай
Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Ми А3 tdi 110 к.с. си разтяга такова браво,кое му е чудното.Апък също сме нареждали а4 авант на предно и вървяха наравно,и по това съдя,че ако е 4х4 логично е да поизостане малко на 1/4 миля.S_BANKOV написа:С голям интерес очаквам да чуя аргоментите на това изказване, че нещо не мога да ги стопля, а ми стана доста интересно.Tony66 написа:Хубаво е да се споменe и какво купе бута тоя AFN.В случай че е А3 на предно,заминава стабилно напред,но ако е примерно А4 авант quattro,oтстъпва пред 1.6 16/браво. Б
bravo 1.8 16V +
Коментар
-
Разликата м/у quattro и предно в А4 е почти половин секунда само до 100,който има понятие от драг знае какво значи това.Верно,че браво 1600 не е някакъв примерен бегач,но е много несериозно да го отписваш от такъв титаник със цели 110 коня и 4х4,който прави 100 за 12~ секунди.Не съм защитник на нито една от посочините коли.Отразих си своя опит,пък на който му е кисело от факта и неможе да го преглътне - ай ем сори.S_BANKOV написа:точно ако е 4х4 ще му отпори шортите на това Браво. Ама щом ти го казвам аз можеш спокойно да се съмняваш.bravo 1.8 16V +
Коментар
-
Как може да давате прогноза за старт в който има инфо само за едната кола,а за другата е все още полвинчато,знае се се само марката и двигател . . .emzo написа:Аудито да се закачи с ваг ком на 01 - Engine, после Login - 11, там 12233 и след тва Do It! и да му сипе 2-3 коли на ино и шес, че ми писна, вече от такива теми
bravo 1.8 16V +
Коментар
-
А не си ли съгласен че 4х4 ще направи доста по добър старт от кола с предно предаване?пп Май е по добре в тоя раздел само да се чете и да се пуска по някой уж възпитателен коментар. Почвам и аз, ще си се хиля на воля и ще бъзвам младежта.RASTIL написа:Щом ти казваш и боговете мълчат
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
а ти наясно ли си,че куатрото е 100+ кг. отгоре и че на асфалта достигат по-малко коне.S_BANKOV написа:А не си ли съгласен че 4х4 ще направи доста по добър старт от кола с предно предаване?пп Май е по добре в тоя раздел само да се чете и да се пуска по някой уж възпитателен коментар. Почвам и аз, ще си се хиля на воля и ще бъзвам младежта.RASTIL написа:Щом ти казваш и боговете мълчат
bravo 1.8 16V +
Коментар
-
и що ще го надуваш тва тди? спора не беше ли друг?emzo написа:Дай ми го за 5 мин с ваг ком и ако ще 300кг да е разликата, ще ми гледаш задния номер, еле па след ремап.Пък 1.6 и чипове да слага и космическо гориво ако иска.Мислете малко по-трезвоTony66 написа:Визираш ли А4 авант куатро с тоя пост ?
bravo 1.8 16V +
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар