emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
МАРЕА 2000 20V - 147 К.С. СРЕЩУ АР JTDM 1,9 150 К.С.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
JTD RACER с мойто фиат не искаш ли ве?едит: и за да не съвсем спамунгерско мнение...някой може ли да ми отговори: Мара колко време е в макс повер и съответно АР-а? същото и за , според мен по-важния фактор за вървяща кола, при момента /Нм/ как се представят ... ?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Човек стига си говорил глупости, ако искаш ще накарам момчетата да се регистрират в форума да ти припомнят случката...а и гаранция,че колата не е изпушила на 100% не съм дизел да къдя постоянно ... дори сега с генерация колата е вкарвана в 9100об/мин. и не е изпушвала синьо никогаRed Storm написа:Е как да не те минах?Като видя,че те настигам,от лявата лента ти мина в дясната и те изпреварих.После се оправда с по-тежката кола.Отричаш ли?Да,докъто бях отзад ХГТто изкара син пушек във високите обороти.Казах ти го съвсем човешки. А за припадането не се страхувам.Нормално е.Моята база е 115,твоята 155.Чудно ми е рейсъра какво се напъва,все едно се решава титлата в СШ.Моите мапове са безплатни-не съм дал една торба пари за силов тунинг на.....ти знаеш на кой. Смятам темата за изчерпана и се извинявам на 2000 20в turbo,че му спамя в темата.sUkI написа::DВидя му силата абсолютно заводски дори с катализатор и не 3ма а 4ма човека...И пак неможа да ме минеш...Да беше с JTD 105 с мап,сега да видим стилото с колко ще припаднеш.А и никога няма да забравя 1 твой коментар за мойта кола ... "тая кола мирише на сигменти"Red Storm написа:Рейсърче,скачам на Мареата,щото е параход и половина.Или според теб между Мареа 147 и ХГТ155 няма разлика? Не се притеснявай,падне ли ми случай ще пробвам и Сукито. Преди три-четири години на АМ Тракия му видях силата.Верно,беше с трима човека и пълен багажник с музика,ама аз бях с ЖТД105...Racer GT написа:Слагаи мапа за 1.8 и заповядаи,аз нищо не съм махал ДОРИ съм слагал..... :D В кърпа ти е вързана победата,не се притеснявам да падна...имам едно условие обаче преди да се пуснем:слагаш тама агресивеен ли драг мап ли квото е и се пускаш с малкия,искам да видя как препарираш 20В-та вместо да ходиш до търговище или раиона малкия ти е тук на крака....Ще видим 115-ката колко е спряла до 20В-то...Red Storm написа:По-добре да застана срещу теб-115 бензинови кончета,срещу 115 пушливи кончета.Махнал съм само катализатора.И съм сменил накрайника на кюнеца.

пък камоли като беше абсолютно сток
Некое мапнато JTD браво мареа,брава неще ли да пробва "невървящ" петак?Emzo и теб ли те е страх с мен да се пуснеш?

Got nos?
Коментар
-
Тъййййй, /държа/ горещо моля МОД-оведе темата да бъде заключена! Считам, че се изчерпа и предлагам колегите от Пловдив да открият своя тема, в която да се коментира Стило ЖТД и ХГТ! Междувременно в най-близко бъдеще в Плд. ще има още едно значително по-кораво на вървеж от Марийката ми ХГТ!ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Случайно попаднах на темата и мислех да не пиша , но като гледам какви простотии се изписаха за GT-то ми стана ясно повечето какви разбирачи сте
Как по клипа видяхте , че има проблем в турбото или дебитомера ? Колата е на мой много добър приятел и знам всичко за нея + това клипа съм го снимал аз ! На тази кола тогава и бяха първите стартове , а и бяха двама юнаци вътре . Човека до скоро караше Аrese мотор и това му е първия сблъсък с дизел , още по-малко на гонки . Не е някакъв самолет , но за конете си е доста доволно .Иначе колегата 2000 20v turbo е пич и добре се получи мероприятието . Гонката също беше интересна , но чак смазваща разлика според другите
На снимките се вижда на половината писта коя кола е отпред
Същата кола гонка с един келеш с Е46 328ci http://www.vbox7.com/play:ccdeb993Спирам да пиша тук . Айде със здраве
Наистина може ключ
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Suki говори се че някаква 147-ца дизелова те взела с 2-3 коли!Нещо вярно? Че собственика се хвали в друг форум!sUkI написа:Хайде Redstrom,намерих ти стоково ХГТ,само няква генерация има май... 147 коньово.С брони прагове,баскаси и ГАЗОВО!!!Казвай кога само!Alfa Romeo GTV 2.0 16V - 150к.с.
Аlfa Romeo 145 1.3 Boxer - 90к.с. - ex
Аlfa Romeo 33 1.7 8V Boxer - 1?? к.с.
Alfa Romeo 156 2.4JTD - 136к.с+
Коментар
-
Нека се хвали аз не крия ,че паднах 1 път от кола с 40 коня над мен и над 200+ нютъна,питай го собственика 2рата гонка кво му се случи,защото още неможе да повярва,че припадна,дори и с малко...Жалко,че обърна преди мен и излъга,че ме бил взел с 2 коли , при положение,че зад нас караше кола и видя всичкоСъбев написа:Suki говори се че някаква 147-ца дизелова те взела с 2-3 коли!Нещо вярно? Че собственика се хвали в друг форум!sUkI написа:Хайде Redstrom,намерих ти стоково ХГТ,само няква генерация има май... 147 коньово.С брони прагове,баскаси и ГАЗОВО!!!Казвай кога само!

Got nos?
Коментар
-
Не че защитавам Змея, понеже знам че той не може да губи, ама ще добавя някои неща които си преиначил много силно:1. Колата му е 200 коня ( тоест 30 коня повече от твоята )2.Вярно 30 коня и 179НМ повече в негова полза (И това ако говорим, че са ти стоковите нютони )... Ама и 150 кг повече от теб.3. Трето си е третоsUkI написа:Нека се хвали аз не крия ,че паднах 1 път от кола с 40 коня над мен и над 200+ нютъна,питай го собственика 2рата гонка кво му се случи,защото още неможе да повярва,че припадна,дори и с малко...Жалко,че обърна преди мен и излъга,че ме бил взел с 2 коли , при положение,че зад нас караше кола и видя всичкоСъбев написа:Suki говори се че някаква 147-ца дизелова те взела с 2-3 коли!Нещо вярно? Че собственика се хвали в друг форум!sUkI написа:Хайде Redstrom,намерих ти стоково ХГТ,само няква генерация има май... 147 коньово.С брони прагове,баскаси и ГАЗОВО!!!Казвай кога само!
'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM