тука, като кликна върху заглавието на темата , и левият ми пръст на мишката почва да загаря, много надъхани рацери са се събрали,п.с. кеф да става, събирайте бегачките и само лютеници
Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Пича предизвиква. Или приемате предизвикателствата и се пускате, или не спамите в темата. Заради такива теми, си продадох колата.
Да и заради такива като Иван с бързото ХГТ дето ме предизвиква а аз съм 1.9 дизел, и като не знаеш историята на Королата недей да говориш щото момчето преди да я купи от Видин беше на баща ми, чат ли си с твоя скотарник дето наричаш кола не ми се прави на оборотен да не ти пречупа некъде зъбите като си толкова тарикат тия въшкарски истории са ми познати пуберче недозрялосложил му 20 цола некакви златисти джанти пълната селения и се хвали с 5 цилиндров двигател а сички знаем колко са вървежни ахахах
Аз съм с фиат и си го харесвам . Нищо лично но имах астра ц20хе и нямаш шанс . ц20хе е един убиец на каквото и да е . трябва да си 200 коня че да си наравно с 170 кониова астра Ела във Варна и отиди на магистралата и скиваи какво правят астрите Хората слагат бмв та по 320 коня срещу астри , а ти с бравото . не ;0 вчера едно клио спорт дето е 200 коня заводски падна от на един авер астрата дето е 170 коня ще се разтърся и ще покажа и клипа
HGT 147 коня е куц кон,спрямо доста други коли с 2.0 двигатели ... VIS`а малко повече върви ама пак яде доста тупаник. Eдно време,когато не са им взимали ъкъла може и да са понавървявали ама сега ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Пича предизвиква. Или приемате предизвикателствата и се пускате, или не спамите в темата. Заради такива теми, си продадох колата.
Да и заради такива като Иван с бързото ХГТ дето ме предизвиква а аз съм 1.9 дизел, и като не знаеш историята на Королата недей да говориш щото момчето преди да я купи от Видин беше на баща ми, чат ли си с твоя скотарник дето наричаш кола не ми се прави на оборотен да не ти пречупа некъде зъбите като си толкова тарикат тия въшкарски истории са ми познати пуберче недозрялосложил му 20 цола некакви златисти джанти пълната селения и се хвали с 5 цилиндров двигател а сички знаем колко са вървежни ахахах
Абе не ми е работата на мен ,ама ти нещо много започна да обиждаш...Вземи се стегни малко...
Princo написа:
HGT 147 коня е куц кон,спрямо доста други коли с 2.0 двигатели ... VIS`а малко повече върви ама пак яде доста тупаник. Eдно време,когато не са им взимали ъкъла може и да са понавървявали ама сега ...
Дам...Аз лично си падам по 4.16 сложен на Типо...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар