Навит ли си тогава на едно Клио. Влиза в изискванията ти. 170коня е точно. Кажи само колко парички ти се дават,да видя дали пича с клиото ще се навие да се разкарва до София да си ги взима.И не е лошо да кажеш твоите модове, че очакваш от другите коли да се появяват сток.
Навит съм на клиото.Мойта кола е вкарана от Швейцария и я регистрирах преди 1 седмица абсолютно нищо не съм и правил 2.0 20в 154кс
още един,който си мисли,че хгт върви мнооого сток.най-много някое бмв да биеш или голфче-150кс.с +++ които струват повече от колата ти може и да излизаш на 170кс-клио например
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!
още един,който си мисли,че хгт върви мнооого сток.най-много някое бмв да биеш или голфче-150кс.с +++ които струват повече от колата ти може и да излизаш на 170кс-клио например
АБЕ ТИ СИ МНОООООГО ПРОСТ БЕ!!! ПИСНА МИ ДА СЕ РАЗПРАВЯМ С НЕГРАМОТНИ МАЛОУМНИЦИ !!!ТУКА СТЕ СЕ СЪБРАЛИ ОТ ТЪПАНАР НА ГОРЕ БЕ!!! БОЖЕ ИЗЦЕЛИ ГОРКИТЕ ДЕЧИЦА ОТ СТРАДАНИЯТА ИМ
кво да коментирам,исксх да ти дам съвет,щото минах по този път,ама явно не вдяваш.............и къде са модераторите,на момчето нещо му липсва-най-малко първите 7 години
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!
Re: Предизвиквам Браво ХГТ,Астра С20ХЕ,Голф 2.0 и други до 1
dimitrachko написа:
Колеги предизвиквам всички СОФИЙСКИ коли до 170кс главно написаните горе.Аз съм с Браво ХГТ само казвате къде и кога и да редиме работите
Аз съм навит колега. От Надежда съм с ХГТ 147 коня-сток само с филтър4е и некои бъгове, ама за спорта съм навит. В другата тема на другия колега от Красна поляна и с него си говорихме за сверка на ХГТ-та. Направо и той ако иска да се разбираме некаде и да се тестваме. Само да не е на Бояна, че с тоя бензин 2,44 си е е...... майката . Предлагам нещо за неделя ако сте навити и е сухо навънка. Пишете в тая тема или на ЛС. PS: нямаш шанс с клиото специално, ако ти е сток фиата Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
ееее какво е хубаво в тежкия работен ден да се развеселиш в раздела хайде да си премерим п......те особено като пишат някакви незнайни рацери с девствени мустачета
Чудел съм се каква е разликата между 156 коня Кадет GSI и 150, в смисъл такъв, че съм го срещал в каталозите този мотор 156 коня и наистина ли има такъв или
Коментар