Сега ако кажеш че си се качвал или си карал Бугати Веирон ще си наи големия ,пък ние ще продължаваме да си сънуваме,eeeeххххххх мечти еееехххххх сънища.
Е как бе бате, даже имам две в гаража, ама с тоя скъп бензин съм ги оставил да почиват
Сложи им газово бре човек...Аз на Enzo-то от аватара така направих...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Гонки се състояха макар и за кратко. Оказа се, че мойта кошница не била чак такава кошница:D Само ще кажа, че 154 коня паднаха от 147 Май не ми повярваха колегите, че си е сток колата, но наистина е така. Другия път на Бояна момчета или някаде на по спокойно. На тоя булевард много бързо дойдоха пагоните :D
Браво пичове Г/д добре се получи въпреки студа :D и гадните ушеви ...аз си отнесох едно актче да си имам :D axaxНа колегата smokie хгт-то явно е в най-добра кондиция ...ма брат т’ва е щото си резнал калника хахаха Евала ))
Dimitrichko с тва умряло браво ли предизвикваш 170 коня клио или пък 150 коня ГСИ Надявам се след поражението да си стъпил здраво на земята и вече да гледаш реално на нещата!
Dimitrichko с тва умряло браво ли предизвикваш 170 коня клио или пък 150 коня ГСИ Надявам се след поражението да си стъпил здраво на земята и вече да гледаш реално на нещата!
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Колеги ако имате предложения за тая събота или неделя пак да се съберем казвайте А иначе вчера щеше да е много по яко ако не беше колегата с бмв-то защото според мене заради него дойдоха полицайте толкова бързо
това умряло браво е с преебан дебитомер като си голямо газарче ела да се пробваме а
Вади 300лв на капака и идвам. Няма да се разкарвам 300 киометра само да ти разпукам умрялото браво.......Ако искаш, ще вземас мен и читав дебитомер да ти услужа... та да е по чесно
Вади 300лв на капака и идвам. Няма да се разкарвам 300 киометра само да ти разпукам умрялото браво.
на умряло куче нож вадиш....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар