Аз от цялата тема не схванах какъв е проблема , че съм по бърз или че съм по бавен или че времето ми не те задоволява ???по подробно ако може
а като ще равниме да рвниме , нема значение бензин - дизел - вечния спор, слагаме ги под общ знаменателеднаква кубатура на еднакви кила и кой колкото може да изпомпа , нали това е спора ,а ти от къде знаеш че си 190 коня ??? а и от къде знаеш ,че съм 250 коня , щото аз незнам колко е може и да е 350 450 може и да 160
поне така беше замерено с И фона - и показа 160 коня , - по малко съм от тебе сега успокой ли се , вече изравнихме нещатами лятото на писта не съм ходил освен на Сапарева баня ще видим това лято какво ще се случи има време до тогава ако имаш нещо към мене - хвърляй ръкавицата , ако не си трай тогаваимам заснето време на 400 метра и съм го сложил , ако не те кефи това е в друга тема ето я и темата - тука можеш да се оплачеш от мене че предоставям невярна информацияhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=54914
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво време давате на 400 метра
Collapse
X
-
Орлине спокойно, бе. Т’ва за времената си беше жива закачка и ти сериозно реагира на нея, намали малко оборотие че ще прегреешWhitePower написа:Аз от цялата тема не схванах какъв е проблема , че съм по бърз или че съм по бавен или че времето ми не те задоволява ???по подробно ако може
а като ще равниме да рвниме , нема значение бензин - дизел - вечния спор, слагаме ги под общ знаменателеднаква кубатура на еднакви кила и кой колкото може да изпомпа , нали това е спора ,а ти от къде знаеш че си 190 коня ??? а и от къде знаеш ,че съм 250 коня , щото аз незнам колко е може и да е 350 450 може и да 160
поне така беше замерено с И фона - и показа 160 коня , - по малко съм от тебе сега успокой ли се , вече изравнихме нещатами лятото на писта не съм ходил освен на Сапарева баня ще видим това лято какво ще се случи има време до тогава ако имаш нещо към мене - хвърляй ръкавицата , ако не си трай тогаваимам заснето време на 400 метра и съм го сложил , ако не те кефи това е в друга тема ето я и темата - тука можеш да се оплачеш от мене че предоставям невярна информацияhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=54914
Май забравяш някой път ти, като ме бъзикнеш за нещо относно гонките.А за Iphone-а ме дава мене 90 коня, няма проблеми.Хвърлям ти ръкавицата при моите условия и нямаш грижи
'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Ммма баце, никой нема вина, че кораба ти е с такъв мотор, другия път си вземи некои по-лек и бързоразвъртащ се дизел и го засилвай него Yellow_Flash_Colorz_PDT_16Roman написа:Конете ми почват от 136, и твоите от толкова. Не си oщетен спрямо мощ. Кубатурата ми нищо не значи в случая. Даже е в минус тоя тежък петак, който бавно се развъртаКаи честно, ти къде виде до тук в тая тема Пунто ГТ с 250+ коня Yellow_Flash_Colorz_PDT_16Roman написа:180-190 коня дизел срещу 250+ коня турбо бензинка на едни килограми, не е ли честно?А искаш ли за да ти е още по-интересно, въпросното TDI дет е на некой си твой познат, да напраи едно стартче с една маздичка 1,8 16В турбо, не е мнооо силна......има нема 450+ коня на гумите Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , мма и тя не е моя, мма е на мой приятел Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Ся дали сващаш, че тия предложения с чужди коли немат никъф смисъл? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Праиш твоя силна кола, и тогаз предлагаш стартове наляво и надясно без да поставяш квит ти кефне условия Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Щот ненам дали обърна внимание, мма темата е за съвсем друго и нема нищо общо с твойта тема: "Предизвикваме всички" Yellow_Flash_Colorz_PDT_16Roman написа:А по интересно ще е с 1.9TDI-то, който е с 200 кг по-тежък от теб, но гони твоите коне.
Коментар
-
Mи никой няма вина, че Орлин е с по-малка кубатура тогаваbiser_as написа:Ммма баце, никой нема вина, че кораба ти е с такъв мотор, другия път си вземи некои по-лек и бързоразвъртащ се дизел и го засилвай него Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
За останалото коментара ми спрямо теб е "съселите от тавана да не се обаждат"ЪЪ извинявай, ама ти какво си и какво караш?
'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Мми като никой няма вина за нищо, ко са обади в тая тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 да се обясняваш кой кви секунди да си слага към времената Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Кат толко те дразни времето на Орлин (което и аз лично смятам за доста нереално) докарай си бързия дизел до София и го напукай маняшки и готово Yellow_Flash_Colorz_PDT_16Roman написа:Mи никой няма вина, че Орлин е с по-малка кубатура тогава
Точно на теб не виждам що требе ти се обяснявам кво съм точно аз и кво карам Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Дет се вика: Ааам соре, мма немоем ти помогнем и не виждам що да ти задоволявам любопитството Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Ако толко те интересува, пак ти предлагам, да се разходиш до София, тамън ше съчетаеш "победата" ти над Орлин със запознанството си с мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , обещавам да не те разочаровам Yellow_Flash_Colorz_PDT_16Roman написа:ЪЪ извинявай, ама ти какво си и какво караш?
Ебаааасимууууус и якия лаф ми пусна, чееестно, напрао съм впечатлен, да знаиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Ти на колко годинки си бря, дечко? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Нищо не каза за предложенията ми за стартче, не те изкефиха май а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16Roman написа:За останалото коментара ми спрямо теб е "съселите от тавана да не се обаждат"
Коментар
-
малии , са ако могат модераторите за затрият всичко до там където са почна сагатаето как ме бие 380 коня афличка с шпер и добре загряти сликове аз съм с максис платсмасум и без щперhttp://www.youtube.com/watch?v=ysUhffhoaJM и ето какво се случи когато истърва предавка за малкоhttp://www.youtube.com/watch?v=v0BEzjfkwlIPower Under Pressure
Коментар
-
Ече аз като гледам те пребива, като куче?WhitePower написа:малии , са ако могат модераторите за затрият всичко до там където са почна сагатаето как ме бие 380 коня афличка с шпер и добре загряти сликове аз съм с максис платсмасум и без щперhttp://www.youtube.com/watch?v=ysUhffhoaJM и ето какво се случи когато истърва предавка за малкоhttp://www.youtube.com/watch?v=v0BEzjfkwlI'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM