кажете с какво устройство мерите, че и аз бих тествал..иначе все си мисля че е по-добре да се тръгва от 60, а не от 80 км/ч за да може да се избегне времето за реакция, а да се види чистотото доускорение 80-120.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еластичност 80-120км/ч
Collapse
X
-
Ти не участваш в тази тема.Не е правена за теб Yellow_Flash_Colorz_PDT_04ici написа:едно вчерашно логче 80-120 на дедрата докато я мапвах.Теста е на 3-та, настъпването го почвам от 70км/ч при 3000об/мин Време 3.83 сек
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
хихи, и още не е надута както трябва и предстои и цялостна генерация :D не ми се прави теста на 4-та и 5-та че мотора ще е под много лош тормоз, тя ще избуусти на 0.5 бара още на 2000об/мин ама е ненужен терор това.BO написа:Ти не участваш в тази тема.Не е правена за теб Yellow_Flash_Colorz_PDT_04ici написа:едно вчерашно логче 80-120 на дедрата докато я мапвах.Теста е на 3-та, настъпването го почвам от 70км/ч при 3000об/мин Време 3.83 сек
Коментар
-
Малко актуална информация: от 80-120 на четвърта най-добрия резултат бе 6,7. Същото упражнение,но на 5-та предавка е 9,00. Педала го натискам до дупка, след като съм карал известно време със стрелката на скоростомера на един мм под показанието за "80".Имам осезателно превъртане на съединитела на пета предавка, а на 4-та ... никакво! Като си оправя въздуховодите/или интеркулера...ще видим/, може и да се подобри крайният резултат
!п.п. прави впечатление неравномерното ускорение на 4-та предавка, а реално "буксуване" на съединителя имаше когато ускорявах на 5-та...имате ли обяснение?
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
След направените подобрения на Мария, вече се чувства по-щастлива:На 4-та - 6.8 сек.На 5-та - 9.3 сек.BO написа:Вчера замерих и Мария.На 4-та - 10.1сек.На 5-та - 15.1сек.Някой ако може да направи тест без да е мапнат да видим дали нормално са тези резултати.A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
това леко падане показва че колата там губи мощността , било то от приплъзване на съединителя точно при дадените обороти (ако точно там прави пика на въртящият момент) или пък точно при тия обороти има спад на мощност за малко поради неоптимален режим.Виж по-нагоре лога дето съм го пуснал, лилавата графика е Г-то, то ясно показва падината, това е от изпускащ съединител.Jimy написа:п.п. прави впечатление неравномерното ускорение на 4-та предавка, а реално "буксуване" на съединителя имаше когато ускорявах на 5-та...имате ли обяснение?
Коментар
-
Ами така де, като я погалиш по задния десен калник и и сложиш малко повече папане това е резултатаnelegalniq написа:Тя разликата почти двойна беBO написа:След направените подобрения на Мария, вече се чувства по-щастлива:На 4-та - 6.8 сек.На 5-та - 9.3 сек.
.
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=9tqcEJexZGI Е тука съм снимал едно от 80-120 на 3та скорост, но размера на гумите ми е такъв, че когато съм със 100 по скоростомер съм със 102км/ч реални..на 4та и 5та не съм пробвал.fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар