Цял ден търся външен накрайник за ХГТ-то и няма никъде.И те различни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo HGT 147 hp
Collapse
X
-
Вие се базикате, ама не са чак толко бързи тия печици :D . Изстрелва се много ама бързо му свършва оборотомера. Между другото момчето каза, че не го било настъпило естествено: :Dbjlagypa написа:Аз пък имам един приятел с Сейченто 900 кубика и оня ден направи един автовоз разстояние на едно Ламбо Галардо
Bravo HGT
Коментар
-
http://www.zeperfs.com/en/duel153-3254.htm Не знам как се взима летящ старт на такава кола
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
Данните в сайта показват че Бравото е по-бързо, както се е случило и в реалната дръпка.По-малко тегло за конска сила, по-бързо при ускорение на 1 км.А данните за доускоренията на дадена предавка са просто безсмислени и не казват нищо за реалният вървежsUkI написа:Аз знам.Като се проведе старта , а не като се гледат тези измислени сайтове.bjlagypa написа:http://www.zeperfs.com/en/duel153-3254.htm Не знам как се взима летящ старт на такава кола
Коментар
-
Значи тия данни са доколкото виждам за 155 коня ХГТ. Така, че за мойто ше е още по зле :D . Ма както казах, моя приятел каза че не го е настъпил, така че споко. Браво ХГТ не бие от летящ старт TDI 170 коня
. Не ще да ги пуснеме от место да видиме, ама ако го навия ще напраиме клипче, щото дори и да падна съм сигурен, че няма да е с много.
Bravo HGT
Коментар
-
На мене ми е интересно, що тука сички пишат, че ХГТ тряя да "прескача" 320ки като в тоя сайт дават това:Duel : BMW 320 i (E36) vs Fiat Bravo HGT. Данните тука са за 320i е36. Нещо като дам е46 и ми дава данните на 320ci, не на 320i. За е46 даже нютоните са 192, срещу 186 за фиата. И точно както в реалната дръпка стана дават Бравото евентуално на 4та чак да дръпне. Като се гледа power/weight ratio значи от място трябва с малко да дръпне ХГТ-то, а не чак да го "прескача".Bravo HGT
Коментар
-
Имай в предвид че на тоя сайт данните са за нови коли в перфектните условия и перфектните шофиори. В реалността резултатите може да са коренно различни и дори и по бавната кола да бие, но това е само ако характеристиките на колите не се различават много. В моя случай винаги бия стоковите 320-ки Е36 и Е46 - не веднаж тествано.http://www.zeperfs.com/en/duel155-568.htmFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
Ми и аз съм бил 320ка е36, когато нямах 2ра, от 1ва на 3та директно, ама ето на, сега на кантар. Със сигурност тая е46ца е стокова и мнооого пазена. Човека въобще не я ръчка и не се гони с нея. Или ХГТ-то не е било на кеф нещо или заради летяшия старт нещо стана така. Ще има гонка от място със сигурност в скоро време и ще споделя резултата
. Ако и тогава не я бия с толкова, колкото казвате, значи с тоя вариатор ще се разправяме сериозно. Не може така да си върви кога му е кеф на тоз кошник, тряя постоянно да се раздува :D
Bravo HGT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар