Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо Vs 124 200E резултат
Collapse
X
-
mishkite написа:Immortal написа:4 години карах служебен 190. 190 вози доволно твърдо, определено по-твърдо от тогавашната ми Темпра.Иначе е кола като кола - нито е нещо повече, нито нещо по-лошо. Доволно примитивен дизайн...копчета от 70-те години...а беше 90-та, купувана е чисто нова в БГ.
Коментар
-
alekzz написа:mishkite написа:Immortal написа:4 години карах служебен 190. 190 вози доволно твърдо, определено по-твърдо от тогавашната ми Темпра.Иначе е кола като кола - нито е нещо повече, нито нещо по-лошо. Доволно примитивен дизайн...копчета от 70-те години...а беше 90-та, купувана е чисто нова в БГ.
Коментар
-
gantcho написа:Личното ми мнение - Мерцедес 190, като този в приложените по-рано снимки - това не е Мерцедес! Това е една грозна тояга. Дори и за времето си беше грозна.А от тук нататък по-красива няма и да стане.
Всяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
mishkite написа:Даи да видим да твоит кола на кои е по добрата да ги мерим на визия конфорт и вървене ако искаш и ако не те е срам другите да видят какъв котур караш ако не те е срам качия то ще се види който те познава ще разбере дали е твоят котур.Наистина ме развесели!Добре де, така да бъде, моето е котур, а твоята е красавица. Не виждам какво толкова се палиш, просто си изказах мнението - тези Мерцедесчета са ужасно грозни тояги. Поне в моите очи. Въпрос на вкус!А за вървенето, дори не си го и помисляй. Да, моята кола върви вероятно 2 пъти повече от тази тояга с емблема на Мерцедес. Но не, това е семейна кола и с нея не се занимавам с глупости и дръпки.
Ето го котура, не ме е срам от него:
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
колега gantchoн ... мисля че ще ги улесниш повече ако за снимката на таблото им предложиш и инструкция кое как се ползва......... А до колегата с мерото .... не знам брато ама прекаляваш вече с този мерцедес то не беши возия то не беши варвене не беши комфорт и кво ли още не нали ясно уважаваш си колата нормално е но вече прекаляваш !!!!!!!!!!!!!!! За времето си е било нещо ама да я сравняваш със коли които 2000г или 2001 не варви !!!!
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Trojaneca написа:Не знам как вози 190тката, ама Алфа 166 има неприятно-твърда возия. Иначе да - голяма е отвътре, може да изчукаш тая -онаяShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Неискам да говоим повече по този въпрос всеки си харесва колата обаче вашите като одавна сте ги дали за скрап наща ще е още на пътя и в идялна форма при правилна подръжка ще надживее сопствиника си просто така е замислина това е истината неискам никой да обидя извинявам се на икипа на фият форум просто който е но мое място би риягирал по този начин аз просто отговорих на един въпрос а то стана цирк.Извинявам се на всички ако съм ви обидил но несъм искал да се получи така аз просто изказах мнението си по въпроса.Поздрави на всички аз имам много приятеле които карат фият извинявам се лично и на тях за ненужният спам.Всяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
mishkite написа:Неискам да говоим повече по този въпрос всеки си харесва колата обаче вашите като одавна сте ги дали за скрап наща ще е още на пътя и в идялна форма при правилна подръжка ще надживее сопствиника си просто така е замислина това е истината неискам никой да обидя извинявам се на икипа на фият форум просто който е но мое място би риягирал по този начин аз просто отговорих на един въпрос а то стана цирк.Извинявам се на всички ако съм ви обидил но несъм искал да се получи така аз просто изказах мнението си по въпроса.Поздрави на всички аз имам много приятеле които карат фият извинявам се лично и на тях за ненужният спам.Рядко се случва да се видят тук достойни изказвания!
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
mishkite написа:Неискам да говоим повече по този въпрос всеки си харесва колата обаче вашите като одавна сте ги дали за скрап наща ще е още на пътя и в идялна форма при правилна подръжка ще надживее сопствиника си просто така е замислина това е истината неискам никой да обидя извинявам се на икипа на фият форум просто който е но мое място би риягирал по този начин аз просто отговорих на един въпрос а то стана цирк.Извинявам се на всички ако съм ви обидил но несъм искал да се получи така аз просто изказах мнението си по въпроса.Поздрави на всички аз имам много приятеле които карат фият извинявам се лично и на тях за ненужният спам.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар