mishkite написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо Vs 124 200E резултат
Collapse
X
-
Колега защо се излагаш така,не се обичаш май
Как може това подобие на кола да го наричаш мерцедес и да се перчиш с него?
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
За тези, които могат да си го позволятValiosport написа:Мерцедес ... ама те и коли ли правят

MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Немога да разбера как ще имаш мнение за кола, която не си ползвал, имал и т.н. Сеедно всички дето лаят против FIAT та те дори не са се возили и говорят, че марката била зле. Като имаш наблюдения над некоя кола, тогава говори.Valiosport написа:Ами дори и да имам възможност да си купа Мерцедес пак не бих си купилSuppish написа:За тези, които могат да си го позволятValiosport написа:Мерцедес ... ама те и коли ли правят

Коментар
-
А па ти обясни какво толкова голямо предимство има мерцедеса пред останалите марки автомобилиSuppish написа:Немога да разбера как ще имаш мнение за кола, която не си ползвал, имал и т.н. Сеедно всички дето лаят против FIAT та те дори не са се возили и говорят, че марката била зле. Като имаш наблюдения над некоя кола, тогава говори.Valiosport написа:Ами дори и да имам възможност да си купа Мерцедес пак не бих си купилSuppish написа:За тези, които могат да си го позволятValiosport написа:Мерцедес ... ама те и коли ли правят

ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Пред BMW ли имаш предвид?Grisha написа:А па ти обясни какво толкова голямо предимство има мерцедеса пред останалите марки автомобилиSuppish написа:Немога да разбера как ще имаш мнение за кола, която не си ползвал, имал и т.н. Сеедно всички дето лаят против FIAT та те дори не са се возили и говорят, че марката била зле. Като имаш наблюдения над некоя кола, тогава говори.Valiosport написа:Ами дори и да имам възможност да си купа Мерцедес пак не бих си купилSuppish написа:За тези, които могат да си го позволятValiosport написа:Мерцедес ... ама те и коли ли правят

Като го регистрирам ще ти кажа! :D
Коментар
-
Той до тогава ще е на 40 години бре,направо сади дърво пред гаражаSuppish написа:Пред BMW ли имаш предвид?Grisha написа:А па ти обясни какво толкова голямо предимство има мерцедеса пред останалите марки автомобилиSuppish написа:Немога да разбера как ще имаш мнение за кола, която не си ползвал, имал и т.н. Сеедно всички дето лаят против FIAT та те дори не са се возили и говорят, че марката била зле. Като имаш наблюдения над некоя кола, тогава говори.Valiosport написа:Ами дори и да имам възможност да си купа Мерцедес пак не бих си купилSuppish написа:За тези, които могат да си го позволятValiosport написа:Мерцедес ... ама те и коли ли правят

Коментар
-
Този мерцедес да не е нещо недостижимо и от къде знаеш, че не съм ималSuppish написа:Немога да разбера как ще имаш мнение за кола, която не си ползвал, имал и т.н. Сеедно всички дето лаят против FIAT та те дори не са се возили и говорят, че марката била зле. Като имаш наблюдения над некоя кола, тогава говори.Valiosport написа:Ами дори и да имам възможност да си купа Мерцедес пак не бих си купилSuppish написа:За тези, които могат да си го позволятValiosport написа:Мерцедес ... ама те и коли ли правят

Нито дизайна му ми харесва, нито върви ... Ти не си човека който да ми каже кога да говора
Айде със здраве
Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
То е посадено бе ! Мани майтапа на страна ама бях чул за някакъв дето се хванал на бас да си зазида новата лада, ама чисто нова! Да може сина му като стане на 18 да е изкарат за книжката. Познай като отворили помещението кво намерили. :DGrisha написа:Той до тогава ще е на 40 години бре,направо сади дърво пред гаражаSuppish написа:Пред BMW ли имаш предвид?Grisha написа:А па ти обясни какво толкова голямо предимство има мерцедеса пред останалите марки автомобилиSuppish написа:Немога да разбера как ще имаш мнение за кола, която не си ползвал, имал и т.н. Сеедно всички дето лаят против FIAT та те дори не са се возили и говорят, че марката била зле. Като имаш наблюдения над некоя кола, тогава говори.Valiosport написа:Ами дори и да имам възможност да си купа Мерцедес пак не бих си купилSuppish написа:За тези, които могат да си го позволятValiosport написа:Мерцедес ... ама те и коли ли правят

Коментар
-
Ти се изрази като цяло за мерцедес!Valiosport написа:Този мерцедес да не е нещо недостижимо и от къде знаеш, че не съм ималSuppish написа:Немога да разбера как ще имаш мнение за кола, която не си ползвал, имал и т.н. Сеедно всички дето лаят против FIAT та те дори не са се возили и говорят, че марката била зле. Като имаш наблюдения над некоя кола, тогава говори.Valiosport написа:Ами дори и да имам възможност да си купа Мерцедес пак не бих си купилSuppish написа:За тези, които могат да си го позволятValiosport написа:Мерцедес ... ама те и коли ли правят

Нито дизайна му ми харесва, нито върви ... Ти не си човека който да ми каже кога да говора
Айде със здраве
Коментар
-
rats on....Suppish написа:То е посадено бе ! Мани майтапа на страна ама бях чул за някакъв дето се хванал на бас да си зазида новата лада, ама чисто нова! Да може сина му като стане на 18 да е изкарат за книжката. Познай като отворили помещението кво намерили. :DGrisha написа:Той до тогава ще е на 40 години бре,направо сади дърво пред гаражаSuppish написа:Пред BMW ли имаш предвид?Grisha написа:А па ти обясни какво толкова голямо предимство има мерцедеса пред останалите марки автомобилиSuppish написа:Немога да разбера как ще имаш мнение за кола, която не си ползвал, имал и т.н. Сеедно всички дето лаят против FIAT та те дори не са се возили и говорят, че марката била зле. Като имаш наблюдения над некоя кола, тогава говори.Valiosport написа:Ами дори и да имам възможност да си купа Мерцедес пак не бих си купилSuppish написа:За тези, които могат да си го позволятValiosport написа:Мерцедес ... ама те и коли ли правят

Коментар
Реклама
Collapse

Ще Ви помоля,да ползвате бутона "Бърз отговор",а не да се цитирате по този начин!4-ри цитата една стр!

Коментар