emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat hgt 20v vs golf gti 16v
Collapse
X
-
и нито конете нито Мв е важен, М=F(n) искоростната кутия са важниАлександър1982 написа:Само 1 въпрос: коя от въпросните коли си карал и в какво състояние са билиemzo написа:Ми не съм убеден ама да приемем, че е така.Бравото е 1025кг, Голфа е 1200кг.Я пусни Браво 1.6 90 срещу 90 коньовото TDI.
coupe 1,8 16V
Коментар
-
Нещо с много погрешно впечатление оставате за дизелите- аз съм на друго мнениеemzo написа:TDI чисто не съм карал, затова казах, че само се съмнявам.ТDI съм карал стоково на А3ка и сток - разбива 1.6 отвсякъде.Чипнато ТDI като хората, ме прави на смешен (JTD105+map).TDI стокоово на А3 и след ремап - е те това ти прави кеф да го караш.TDI не съм карал.fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Предполагам че не е. Иначе трябва да е много пред мен. Ама все пак той сток е 130, а аз 105. Не е коректно да се сравнява.Airfan написа:Ти си мапнат, ясно, а той? Стокови ни скачат на шията от всякъде за жалост.vsd написа:Можем да поспоримAirfan написа:но TDI къса шортите на JTD105 от всякъде.
До 150 нито аз дърпах, нито той. После спряхме и двамата.
Коментар
-
Карал съм ТДИ 131к.с. и то чипосано!И да ти кажа и не успя да ме впечатли така че все едно няма равна.И 2.0ТДИ 140к.с. съм карал на Голф 5 и той същата история.П.П.Ти за мен не се притеснявай, аз цифрите ги познавам перфектно.Mupo написа:Кое му е злето ? Ти цифрите познаваш ли
Въобще карал ли си или си се возил на подобен двигател?fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Колега, чипнатото браво 105 технологично не може да тегли с повече от 270 нютонметра, както знаем. А теди тегли с 310 в пиковия моментwar_hawk написа:Нещо не разбрах ама искате да кажете че ТДИ 131к.с. бие чипосано Браво ЖТД 105 така ли?Ако е така мноого зле ще да е това Браво.
Повече от 2.4 ЖТД , който е с 305 нютонметра при около 2000 об.
Коментар
-
Не се изказвай неподготвен.Виждал ли си как един точно тъп голф-4 150кс чипиран, отняся ама много брутално едно такова сивикчеwar_hawk написа:Хора стига сте ги сравнявали тия въртящи моменти не разбрахте ли, че не всичко е въртящ момент.Ай изкараите го тоя ТДИ на един сивик 160к.с.,който е "само"150Нм и си вземе бинокъл ако сте в голфа поне да виждате хондата на къде отива.
п.п. Ще изчакам да видя как ще се развият нещата след нова година и може да отнеса някоя Алфа 156-ца 2.4 спортен вагон, и ще чакам едно сивикче :D
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар