war_hawk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat hgt 20v vs golf gti 16v
Collapse
X
-
Епа и аз да го е** ,няма смисъл да обеснявам ,че ......Оф както и да е ,има коли и коли ,но някои хора са големи сектанти и робуват само на 160-тте коня...Не е важно коне само хора!!!Вземи един влекач да видим колко коня е и как дърпа и какво ускорение прави ,един такъв ,Волво ,пеше натоварен с 52 тона товар и аз карах по него на пътя Пловдив-Смолян ,аз бях празен ,а той си дръпна напред и като пристигнах в Смолян видях че е наполовина разтоварен...Не е база за сравнение ,но има много значение от ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ ,колегата ,който каза че не е така ,не е прав!!!Имат значение много неща!!!Скоростната кутия (предавателни числа) ,Въртящ момент ,Конски сили ,Съотношение Маса-Мощност!!!Това всичко оказва влияние ,колкото и да си мислят някои хора ,че е само коне и шоферлък...За различни марки коли не можеш да кажеш със сигурност коя върви повече!!!Глупаво е да се робува на една марка ,и за мен Фиат си е най най ,но има и по добри коли!!!Не мислете ,че вашата кола върви ,защото винаги има някой ,който сваля на земята!!!Колкото и да изпиша ,пак някой ще каже ,че тоя Голф ако излезе на еди коя си кола ,ще и диша прахта ,ами нека да е така ,какво толкова ,винаги има по-бърза кола!!!ПП:Иначе и аз съм навит на една 156 2.4 жтд ,да и сложа едно чипче...пък каквото сабя покаже...Mupo написа:Писах трих писах трих ... няма смисъл
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Някой май чете между редоветеPredatorsi написа:Епа и аз да го е** ,няма смисъл да обеснявам ,че ......Оф както и да е ,има коли и коли ,но някои хора са големи сектанти и робуват само на 160-тте коня...Не е важно коне само хора!!!Вземи един влекач да видим колко коня е и как дърпа и какво ускорение прави ,един такъв ,Волво ,пеше натоварен с 52 тона товар и аз карах по него на пътя Пловдив-Смолян ,аз бях празен ,а той си дръпна напред и като пристигнах в Смолян видях че е наполовина разтоварен...Не е база за сравнение ,но има много значение от ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ ,колегата ,който каза че не е така ,не е прав!!!Имат значение много неща!!!Скоростната кутия (предавателни числа) ,Въртящ момент ,Конски сили ,Съотношение Маса-Мощност!!!Това всичко оказва влияние ,колкото и да си мислят някои хора ,че е само коне и шоферлък...За различни марки коли не можеш да кажеш със сигурност коя върви повече!!!Глупаво е да се робува на една марка ,и за мен Фиат си е най най ,но има и по добри коли!!!Не мислете ,че вашата кола върви ,защото винаги има някой ,който сваля на земята!!!Колкото и да изпиша ,пак някой ще каже ,че тоя Голф ако излезе на еди коя си кола ,ще и диша прахта ,ами нека да е така ,какво толкова ,винаги има по-бърза кола!!!ПП:Иначе и аз съм навит на една 156 2.4 жтд ,да и сложа едно чипче...пък каквото сабя покаже...Mupo написа:Писах трих писах трих ... няма смисъл

Написъл съм, че не всичко са Нм, а не че не са от значение.2ро не състезаваме влекачи,а леки коли и то ги състезаваме от място, а не от летящ старт където вече Нм са от много по-голямо значение,3то не съм сектант и не робувам на нищо камо ли на хонда с нейните 160коня-давам ви я за пример щот е на половината на ония 310Нм на голфа, а ще го направи смешен, да не кажа жалък.Нямам за цел да споря с никой и да доказвам нищо, то вече си е доказано.Карайте си със здраве и безаварийно дизелите тези,които ги харесвате, а ние ще си караме бензините и така по живо по здраво.
fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Колега не визирам тебwar_hawk написа:Някой май чете между редоветеPredatorsi написа:Епа и аз да го е** ,няма смисъл да обеснявам ,че ......Оф както и да е ,има коли и коли ,но някои хора са големи сектанти и робуват само на 160-тте коня...Не е важно коне само хора!!!Вземи един влекач да видим колко коня е и как дърпа и какво ускорение прави ,един такъв ,Волво ,пеше натоварен с 52 тона товар и аз карах по него на пътя Пловдив-Смолян ,аз бях празен ,а той си дръпна напред и като пристигнах в Смолян видях че е наполовина разтоварен...Не е база за сравнение ,но има много значение от ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ ,колегата ,който каза че не е така ,не е прав!!!Имат значение много неща!!!Скоростната кутия (предавателни числа) ,Въртящ момент ,Конски сили ,Съотношение Маса-Мощност!!!Това всичко оказва влияние ,колкото и да си мислят някои хора ,че е само коне и шоферлък...За различни марки коли не можеш да кажеш със сигурност коя върви повече!!!Глупаво е да се робува на една марка ,и за мен Фиат си е най най ,но има и по добри коли!!!Не мислете ,че вашата кола върви ,защото винаги има някой ,който сваля на земята!!!Колкото и да изпиша ,пак някой ще каже ,че тоя Голф ако излезе на еди коя си кола ,ще и диша прахта ,ами нека да е така ,какво толкова ,винаги има по-бърза кола!!!ПП:Иначе и аз съм навит на една 156 2.4 жтд ,да и сложа едно чипче...пък каквото сабя покаже...Mupo написа:Писах трих писах трих ... няма смисъл

Написъл съм, че не всичко са Нм, а не че не са от значение.2ро не състезаваме влекачи,а леки коли и то ги състезаваме от място, а не от летящ старт където вече Нм са от много по-голямо значение,3то не съм сектант и не робувам на нищо камо ли на хонда с нейните 160коня-давам ви я за пример щот е на половината на ония 310Нм на голфа, а ще го направи смешен, да не кажа жалък.Нямам за цел да споря с никой и да доказвам нищо, то вече си е доказано.Карайте си със здраве и безаварийно дизелите тези,които ги харесвате, а ние ще си караме бензините и така по живо по здраво.
,160-те коня ги написах ей така ,не съм имал нещо в предвид!За другото съм съгласен с теб!!!
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Я ВИЖ ПОСТОВЕТЕ МИ НА ПРЕДИШНАТА СТРАНИЦА ПРЕДИ ДА МИ СЕ КАРАШPredatorsi написа:Епа и аз да го е** ,няма смисъл да обеснявам ,че ......Оф както и да е ,има коли и коли ,но някои хора са големи сектанти и робуват само на 160-тте коня...Не е важно коне само хора!!!Вземи един влекач да видим колко коня е и как дърпа и какво ускорение прави ,един такъв ,Волво ,пеше натоварен с 52 тона товар и аз карах по него на пътя Пловдив-Смолян ,аз бях празен ,а той си дръпна напред и като пристигнах в Смолян видях че е наполовина разтоварен...Не е база за сравнение ,но има много значение от ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ ,колегата ,който каза че не е така ,не е прав!!!Имат значение много неща!!!Скоростната кутия (предавателни числа) ,Въртящ момент ,Конски сили ,Съотношение Маса-Мощност!!!Това всичко оказва влияние ,колкото и да си мислят някои хора ,че е само коне и шоферлък...За различни марки коли не можеш да кажеш със сигурност коя върви повече!!!Глупаво е да се робува на една марка ,и за мен Фиат си е най най ,но има и по добри коли!!!Не мислете ,че вашата кола върви ,защото винаги има някой ,който сваля на земята!!!Колкото и да изпиша ,пак някой ще каже ,че тоя Голф ако излезе на еди коя си кола ,ще и диша прахта ,ами нека да е така ,какво толкова ,винаги има по-бърза кола!!!ПП:Иначе и аз съм навит на една 156 2.4 жтд ,да и сложа едно чипче...пък каквото сабя покаже...Mupo написа:Писах трих писах трих ... няма смисъл

coupe 1,8 16V
Коментар
-
Колега ,без викане ,моля...Александър1982 написа:Я ВИЖ ПОСТОВЕТЕ МИ НА ПРЕДИШНАТА СТРАНИЦА ПРЕДИ ДА МИ СЕ КАРАШ

Не се карам...Просто казвам в един пост всичко ,което някой се е опитвал да обясни ,но малко са поискали да разберат...Защото ако трябва да сме честни ,всеки си нагажда дюшемето според чехлите...В смисъл ,че всеки изказва някакво мнение ,но дали е базирано на опит или само на нещо ,което е чул ,не се знае...Не съм искал да се заяждам с никой ,просто се опитах да изкажа мнение базирано на опит...Фактите говорят сами...или както казваше един приятел "Нека колите говорят вместо вас..."Така се получава ,не всеки кара бърза кола и може да си направи сметка ,коя колко върви и каквото чул ,това говори...Аз повече по тази тема няма да пиша ,защото си е чиста проба спам...Бъди здрав ,поздрави Симеон...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар