coupeto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Croma 2.0 Turbo 150 p.s vs Saab 9000 Turbo 150 p.s
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А ето го и другия отборко,що е голяма грешка и кое,че не мога да разбера,и се пише "ЗАЯДЕ", а не "ЗАЯДИ".DUCATO_2.5 DIESEL написа:ти си този който се заяди с мен и това е голяма грешкаcoupeto написа:Да , мн. голям катил съм,аз съм по скромен от теб ,затова ела ти в БУРГАС да ги примерим,щом толкова ти върви купенцето.И все пак темата е за примерване на конете не на "пи----те",нали.БМВенца.DUCATO_2.5 DIESEL написа:колега като си голям катил и много ти върви купето ела до Варна да ги пробваме с моето купе тъй както е асматично и ти му се подиграcoupeto написа:БАВАРКА ти с твоя атмосверен двигател каде при батковците бе пишкомерец ваште BMW ОСВЕН ЗА ДРИФТ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ а пак за селския не знам ко е по селски, добружанец кучан и т.н.т епитети
ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
и къде го прочети това или неможем да четемcoupeto написа:А ето го и другия отборко,що е голяма грешка и кое,че не мога да разбера,и се пише "ЗАЯДЕ", а не "ЗАЯДИ".DUCATO_2.5 DIESEL написа:ти си този който се заяди с мен и това е голяма грешкаcoupeto написа:Да , мн. голям катил съм,аз съм по скромен от теб ,затова ела ти в БУРГАС да ги примерим,щом толкова ти върви купенцето.И все пак темата е за примерване на конете не на "пи----те",нали.БМВенца.DUCATO_2.5 DIESEL написа:колега като си голям катил и много ти върви купето ела до Варна да ги пробваме с моето купе тъй както е асматично и ти му се подиграcoupeto написа:БАВАРКА ти с твоя атмосверен двигател каде при батковците бе пишкомерец ваште BMW ОСВЕН ЗА ДРИФТ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ а пак за селския не знам ко е по селски, добружанец кучан и т.н.т епитети
Коментар
-
Ти ще престанеш ли да обиждаш хоратабаварка написа:о маи се понаакахме усещам миризмата остави една лаиняна пътека братле по която да те намерим аиде със здраве че ми писна от такива като тебcoupeto написа:отборко Бургас се пише със С а не със З ти ако искаш са обади на някой от ДТМ шампионата ти почна, кат децата ще те кажа на татко
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Колега как така миризмата остави лайняна пътека не мога да разбера,то май вонята идва от ВАРНА,ко ще кажеш.И би ли ми казал ти като толкова много ми са дървиш ,с каква дрънголница ти ще ми излезеш,че с тез 129 к.с. нещо не те виждам.баварка написа:о маи се понаакахме усещам миризмата остави една лаиняна пътека братле по която да те намерим аиде със здраве че ми писна от такива като тебcoupeto написа:отборко Бургас се пише със С а не със З ти ако искаш са обади на някой от ДТМ шампионата ти почна, кат децата ще те кажа на таткоОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
аз искам да ти изляза с по малкото коне от тебcoupeto написа:Колега как така миризмата остави лайняна пътека не мога да разбера,то май вонята идва от ВАРНА,ко ще кажеш.И би ли ми казал ти като толкова много ми са дървиш ,с каква дрънголница ти ще ми излезеш,че с тез 129 к.с. нещо не те виждам.баварка написа:о маи се понаакахме усещам миризмата остави една лаиняна пътека братле по която да те намерим аиде със здраве че ми писна от такива като тебcoupeto написа:отборко Бургас се пише със С а не със З ти ако искаш са обади на някой от ДТМ шампионата ти почна, кат децата ще те кажа на татко
Коментар
-
ти какво искаш не е важноDUCATO_2.5 DIESEL написа:аз искам да ти изляза с по малкото коне от тебcoupeto написа:Колега как така миризмата остави лайняна пътека не мога да разбера,то май вонята идва от ВАРНА,ко ще кажеш.И би ли ми казал ти като толкова много ми са дървиш ,с каква дрънголница ти ще ми излезеш,че с тез 129 к.с. нещо не те виждам.баварка написа:о маи се понаакахме усещам миризмата остави една лаиняна пътека братле по която да те намерим аиде със здраве че ми писна от такива като тебcoupeto написа:отборко Бургас се пише със С а не със З ти ако искаш са обади на някой от ДТМ шампионата ти почна, кат децата ще те кажа на таткоОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
няма как да ме видиш като си се сврял пред компа и те е страх да направиш един старт да ти видим бегачката отворко и и 129 са достатачно да се пкаляш до колене посеркоcoupeto написа:Колега как така миризмата остави лайняна пътека не мога да разбера,то май вонята идва от ВАРНА,ко ще кажеш.И би ли ми казал ти като толкова много ми са дървиш ,с каква дрънголница ти ще ми излезеш,че с тез 129 к.с. нещо не те виждам.баварка написа:о маи се понаакахме усещам миризмата остави една лаиняна пътека братле по която да те намерим аиде със здраве че ми писна от такива като тебcoupeto написа:отборко Бургас се пише със С а не със З ти ако искаш са обади на някой от ДТМ шампионата ти почна, кат децата ще те кажа на татко
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар