баварка написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Croma 2.0 Turbo 150 p.s vs Saab 9000 Turbo 150 p.s
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Неможа да го видиш като го изпревари,защото караше с -40км/ч(минус четирсет км/ч)blagun написа:Ти кога беше под капака, че да казваш с колко коня съм, ааааа?А ти кой си и с коя кола бешебаварка написа:с тези 140 коня кои по напред ще зарадваш незнам
Не му се връзвай поредния ланкаджия клавиатурен рацер
може да няма и 16 години най-вероятно
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Абе аз по друг начин им намачках муцункита, ама не е за хвалене....http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=27158Иначе 6-таците са ми любимиivanko_rs написа:Ти сега запали фитилите,ами земи пусни малко инфо със снимки моляblagun написа:Няма какво да се хвали от БМВ събора, италаинската сила - Благун им намачка муцунките........ici написа:Ей, баварка
я се похвали с нещо от БМВ събора, на Италианско карахме ли 

BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
колега като си голям катил и много ти върви купето ела до Варна да ги пробваме с моето купе тъй както е асматично и ти му се подиграcoupeto написа:БАВАРКА ти с твоя атмосверен двигател каде при батковците бе пишкомерец ваште BMW ОСВЕН ЗА ДРИФТ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ а пак за селския не знам ко е по селски, добружанец кучан и т.н.т епитети
Коментар
-
БЛАГУНЕ ТИ НАИСТИНА СИ ГОЛЯМ СМЕШНИК направо се напикавам от смях да знаеш теб маи те гледах в цирк БАЛКАНСКИ ако не грешаblagun написа:Абе аз по друг начин им намачках муцункита, ама не е за хвалене....http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=27158Иначе 6-таците са ми любимиivanko_rs написа:Ти сега запали фитилите,ами земи пусни малко инфо със снимки моляblagun написа:Няма какво да се хвали от БМВ събора, италаинската сила - Благун им намачка муцунките........ici написа:Ей, баварка

Коментар
-
Да , мн. голям катил съм,аз съм по скромен от теб ,затова ела ти в БУРГАС да ги примерим,щом толкова ти върви купенцето.И все пак темата е за примерване на конете не на "пи----те",нали.БМВенца.DUCATO_2.5 DIESEL написа:колега като си голям катил и много ти върви купето ела до Варна да ги пробваме с моето купе тъй както е асматично и ти му се подиграcoupeto написа:БАВАРКА ти с твоя атмосверен двигател каде при батковците бе пишкомерец ваште BMW ОСВЕН ЗА ДРИФТ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ а пак за селския не знам ко е по селски, добружанец кучан и т.н.т епитети
ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
има едно бургазко купенце което веднага излиза само кажи кога ние знаем къде после всички ще гледаме отворкоcoupeto написа:Да , мн. голям катил съм,аз съм по скромен от теб ,затова ела ти в БУРГАС да ги примерим,щом толкова ти върви купенцето.И все пак темата е за примерване на конете не на "пи----те",нали.БМВенца.DUCATO_2.5 DIESEL написа:колега като си голям катил и много ти върви купето ела до Варна да ги пробваме с моето купе тъй както е асматично и ти му се подиграcoupeto написа:БАВАРКА ти с твоя атмосверен двигател каде при батковците бе пишкомерец ваште BMW ОСВЕН ЗА ДРИФТ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ а пак за селския не знам ко е по селски, добружанец кучан и т.н.т епитети
Коментар
-
Изгаряш за втори пътбаварка написа:БЛАГУНЕ ТИ НАИСТИНА СИ ГОЛЯМ СМЕШНИК направо се напикавам от смях да знаеш теб маи те гледах в цирк БАЛКАНСКИ ако не грешаblagun написа:Абе аз по друг начин им намачках муцункита, ама не е за хвалене....http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=27158Иначе 6-таците са ми любимиivanko_rs написа:Ти сега запали фитилите,ами земи пусни малко инфо със снимки моляblagun написа:Няма какво да се хвали от БМВ събора, италаинската сила - Благун им намачка муцунките........ici написа:Ей, баварка

Абе какво се занимавам с децата от детската градина...Говори ми каквото искаш, ама когато си купиш или направиш истинско БМВ тогава ми говори, защото аз съм един от тези хора, който имат удоволствието да са ги направили и 2те неща
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
ти си този който се заяде с мен и това е голяма грешкаcoupeto написа:Да , мн. голям катил съм,аз съм по скромен от теб ,затова ела ти в БУРГАС да ги примерим,щом толкова ти върви купенцето.И все пак темата е за примерване на конете не на "пи----те",нали.БМВенца.DUCATO_2.5 DIESEL написа:колега като си голям катил и много ти върви купето ела до Варна да ги пробваме с моето купе тъй както е асматично и ти му се подиграcoupeto написа:БАВАРКА ти с твоя атмосверен двигател каде при батковците бе пишкомерец ваште BMW ОСВЕН ЗА ДРИФТ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ а пак за селския не знам ко е по селски, добружанец кучан и т.н.т епитети
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар