вижте тук : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24313 искам да попитам къде са италианските бегачки в класирането от 0-140 км

все ми е било интересно сравнението на макарони с автомобили...?! къде е логиката?! ама то само като чуеш модел на фау ве...голф...рабит...пасат....то все нещо така за поляни нивя село...все с такова са свързани...ако се разровя из историята на марките сигурно ще се открие някаква българска връзка...интересно ми е само защо всички на немските коли им казват каруци ми че то от модела идвало как да им викат по друг начин то така на галено сигурно им казват...а на италианските макарони...аз предпочитам на макарон...сигурно по меко и приятно вози...а и тая каруца с това магаре отпреде...ту тръгне ту спре...на баири се опъва...а и бързо старее...знам ли...а за разхода на шума и т.н. не ми се мисли...все пак да се върна на въпроса от темата, че да не е само офф...бмв-то не е лошо ама...срещу доста по лекото браво просто си издиша отвсякъде...а и сега прегледах списъка...ми какво да видя...то преди всяко фау ве има някоя италянка...странно как така...9
Коментар