Тази седмица съм бетонно-бъркач.Обещах на приятел да му помогна със заливането на плоча.Другата седмица съм на линия.
Хм, как я мислиш тая работа със заливането на плочата Не мислиш ли, че е по-лесно да се повозиш на Мареата из разбитите шосета на Странджа планина Хайде, да стягаме отбора за следващият или близките уикенди...
Тази седмица съм бетонно-бъркач.Обещах на приятел да му помогна със заливането на плоча.Другата седмица съм на линия.
Хм, как я мислиш тая работа със заливането на плочата Не мислиш ли, че е по-лесно да се повозиш на Мареата из разбитите шосета на Странджа планина Хайде, да стягаме отбора за следващият или близките уикенди...
Мисля не мисля,туй е положението.Бетон ще се бърка ,плоча ще се лее.Сетне и бира с барбекю.
лоша работа... вече си мисля да си направя склад с една скоростна кутия, 2 разпределителни вала и един колянов, защото спорта дава много жертви последно време .....
ето от какво има нужда един фиат за да бъде "свястна кола"
Joroако се наложи да сваляш мотора ми се обади аз знам по лесен вариант да не се вдига много днес моята темпра е нарязах и закарах стигна ми една шаиба за флекса с които само си заточвах кирката
пунто MK1 1.1 98г
МЕТАН
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
и на мен ми се мъти нещо, но се колебая между икономична 2врата кола и пълната и противоположновт в6/в6 турбо двувратка ама нещо много много не ми се забърква с екзотики пак
Коментар