Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
здр
ами според мен има добър този инж.Диан Евтимов прави компютърно тестване инжекциони,елкон,ремонт двигатели и ходова част тел:056/85 22 85 и GSM :0889 52 66 60 много е внимателен и обяснява всичко подробноН-ВЪЛКЪТ написа:здр колеги дайте един съвет къде да отида за диагностика че нешо ми светна на таблото. от къде сте доволни.
Коментар
-
Re: здр
яни а къде се намираqnislav_88 написа:ами според мен има добър този инж.Диан Евтимов прави компютърно тестване инжекциони,елкон,ремонт двигатели и ходова част тел:056/85 22 85 и GSM :0889 52 66 60 много е внимателен и обяснява всичко подробноН-ВЪЛКЪТ написа:здр колеги дайте един съвет къде да отида за диагностика че нешо ми светна на таблото. от къде сте доволни.
Коментар
-
ами в комлука там където са жилищните блокове влизаш в тази пресечка пада се малко преди светофара за Меден Рудник и пътя за Созопол,караш по едни павета там караш доста навътре мисля че беше втората надясно и там търсиш бариера с вход 1лв. и там ще ти обяснят по добре защото си е затънтеноН-ВЪЛКЪТ написа:яни а къде се намираqnislav_88 написа:ами според мен има добър този инж.Диан Евтимов прави компютърно тестване инжекциони,елкон,ремонт двигатели и ходова част тел:056/85 22 85 и GSM :0889 52 66 60 много е внимателен и обяснява всичко подробноН-ВЪЛКЪТ написа:здр колеги дайте един съвет къде да отида за диагностика че нешо ми светна на таблото. от къде сте доволни.
всички таксиджии го знаят,а и тои ще ти обясни по добре с именнта на улиците като му звъннеш
Коментар
-
Там ми зглобиха алфата и аз съм доволен.Намира се след ДАИ в дясно, за толкова ходене вход никой не ми искашеqnislav_88 написа:ами според мен има добър този инж.Диан Евтимов прави компютърно тестване инжекциони,елкон,ремонт двигатели и ходова част тел:056/85 22 85 и GSM :0889 52 66 60 много е внимателен и обяснява всичко подробноН-ВЪЛКЪТ написа:здр колеги дайте един съвет къде да отида за диагностика че нешо ми светна на таблото. от къде сте доволни.
Коментар
-
може само алфи да пускат без входalfa145ts написа:Там ми зглобиха алфата и аз съм доволен.Намира се след ДАИ в дясно, за толкова ходене вход никой не ми искашеqnislav_88 написа:ами според мен има добър този инж.Диан Евтимов прави компютърно тестване инжекциони,елкон,ремонт двигатели и ходова част тел:056/85 22 85 и GSM :0889 52 66 60 много е внимателен и обяснява всичко подробноН-ВЪЛКЪТ написа:здр колеги дайте един съвет къде да отида за диагностика че нешо ми светна на таблото. от къде сте доволни.

,незнам на мен ми искат всеки пут освен ако несъм с маистора или ако нямам вече билетче
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар