Аааааа, сакън! Таз Микра я огледах преди няколко месеца и много бързо си тръгнах Там дори нямаше матрял за търкане Много по-свежа е наш`та
И ние щяхме да ходим на този полигон днеска, ама се отложи за утре. И ние ще се учим да паркираме.
Taка ли му викат вече, бе Живко? По наше време други работи се учихме да правим на полигон, ама предимно като мръкне. Красимирееееееее, ще те дам под съд за подстрекателство към разгулен живот! То твойто бива, бива, ама чак толкова...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Ако се сберем за ракия и салата.......отиде разходката.Аз предлагам да направим една еднодневка с оглед на http://www.sarmashik.hit.bg/Пил съм само кафенце там,не съм оставал по късна доба и нямам впечатления от комплекса.
краси ти кво дразниш ли се е бате :Д междо др пак да ви се похваля от утре вече се воря работник в ДАРСАУТО БГ(мерцедес ) това ще рече че напускам хладилния сервиз и скоро пак ще се разцаквам
Бе нямате ли си друга работа, ми само подстрекавате бедните хора да си харчат стотинките за ГАЗ ?!?Ма аз знам да дойда до Бургас, да паркирам Дедъра зад блока (той си знае вече мястото) и да се настаня на задната седалка на баба Марейка, да ме тътри подстрекателя до Малко Търново и обратно. Ааааааа!
Коментар