Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ама и снимките са супер

Коментар

ogi28b написа:
      аз мисля утре, както обикновено. днес има небесен спектакъл, който ще си гледкам от тераската, въоръжен с девойка и сладолеТ
      леле блазя ти! А аз само с фотоапарат

Коментар

autoborsa написа:
        Но пак има тарикати между нас, които използват възможността, че сме много и не си плащат сметката!!! Колеги, хайде да престанем с тази порочна практика! Много е неприятно последните да плащат сметките на другите!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
        Надявам се че не става въпрос за салатата с КОСЪМ която върнахме, защото тя струва там някъде. Ако е така, ще се реванширам още следващия път, и моля за извинение! Но в салатата имаше КОСЪМ!!!

Коментар

autoborsa написа:
          Кога е следващата сбирка? Та да дойда и аз
          Всеки четвъртък

Коментар

Ок! Там съм

Коментар

Ъп. Аз, fihi, kilar, и доста други ще бъдат там.Надявам се да се съберем повече този път!
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ще става лудница !!!!
                Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Ша дойдем. Пазете места че два пъти си тръгвам поради липса на такива, а вече ме е срам да не дойда.Пу за мен 2 :P
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Както е тръгнало, ще запазя цялата тераса. Но да не стане като преди две седмици...само аз , GTipo и kuku.
                    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                    Трезвен ТУК не пиша!
                    Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
                      Както е тръгнало, ще запазя цялата тераса. Но да не стане като преди две седмици...само аз , GTipo и kuku.
                      Хаха, вярно ли бе
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Срам не срам,ако не ми изникне нещо идем,дори и прав да седим
                        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Там сме

Коментар

Засега и мойте планове са да дойда.

Коментар

Колеги,погледнете тази тема...съгласни ли сте тази среща да се премести в сряда?За мен проблеми няма, вие какво ще кажете?http://clubalfaromeo.com/forum/showt...3172Става въпрос за от следващият път.Понякога трябва да отстъпиш една крачка за да направиш 5 напред.
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Леле колко много хора!!! Виждам и такива, които не са от редовните посетители.. Дано ви е харесало и да идвате пак! Аз ще се присъединя другата неделя, тъкмо ще съм се върнала от морето!
                                RIP Притежателка на горда Panda RIP
                                Bravo 1.2 16V

Коментар

Working...
                                X