Но пак има тарикати между нас, които използват възможността, че сме много и не си плащат сметката!!! Колеги, хайде да престанем с тази порочна практика! Много е неприятно последните да плащат сметките на другите!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Надявам се че не става въпрос за салатата с КОСЪМ която върнахме, защото тя струва там някъде. Ако е така, ще се реванширам още следващия път, и моля за извинение! Но в салатата имаше КОСЪМ!!!
Както е тръгнало, ще запазя цялата тераса. Но да не стане като преди две седмици...само аз , GTipo и kuku.
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Колеги,погледнете тази тема...съгласни ли сте тази среща да се премести в сряда?За мен проблеми няма, вие какво ще кажете?http://clubalfaromeo.com/forum/showt...3172Става въпрос за от следващият път.Понякога трябва да отстъпиш една крачка за да направиш 5 напред.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Леле колко много хора!!! Виждам и такива, които не са от редовните посетители.. Дано ви е харесало и да идвате пак! Аз ще се присъединя другата неделя, тъкмо ще съм се върнала от морето!
Коментар