Само да вметна, че 19ч. е един прекрасен час за неделна среща.... през Август, но не и през Януари, например
Помислете и в тази посока - след месец и нещо в 19ч. ще е студено и тъмно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Баш средата на октомври може и все още да е доста топло и приятно, но найстина зимните месеци не е много приятно
Може да не съм с пунту... според мен е добре 2 пъти в месеца. и този час е добре за по топлите месеци. За по- голям паркинг.... Кауфланд е на 1 светофар растояние от билла-та, а там място да иска човек
Става въпрос за кауфланд-а до централния затвор в квартал банишора лол
Коментар
-
Здравейте и от мен....сори за закъснелия ми коментар, ама нямах възможност да мина колкото и да исках, а пък както съм и без кола - кофти работа. Надявам се до другата среща или да съм я оправила или продала
Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!
Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!
Коментар
-
Вижте какво.....Това дето го обяснявате - новите черпят, хич не ми харесва.....така няма да накарате "новите" да идват по срещитеses написа:Този път се разминахме,пък за другия не се знае.ПС:колкото до самата среща...бих дошъл пак друго не мога да кажа.ПС2: за хората които едва ли са ме запомнилиbachev написа:Хич не си го и помисляйogi28b написа:bachev - ще хванеш промоцията - новите черпят !
Ние сме 3ма човека с 2 Бравока
Айде влизам да си зема душ и се спускам към Дружба. До после.
което мога да кажа и аз за някои от присъстващите на нея аз съм Григор,бях с надпис Alaska
на дрехата ми :P
Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!
Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!
Коментар
-
като дойде това време ще го обсъдим пак и може да го изместим ранния следобядKuku написа:Само да вметна, че 19ч. е един прекрасен час за неделна среща.... през Август, но не и през Януари, например
Помислете и в тази посока - след месец и нещо в 19ч. ще е студено и тъмно
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Немаш грижи само да не съм на работаGeraka написа:Ехе...тоя път бая хора сте се събрали....другият път май ще дойда и аз....макар и без кола....Бачев има ли място е тая двувратка?
Относно срещата - добре се получи, но ако има повече колежки няма да е зле
Също мисля, че трябва да си намерим място, на което да спираме на куп фиатките за да си личи, че има среща на Фиат Форум все пак
)) А и мисля, че е хубава първите 20-30 мин от срещата да си стоим при колите да си поговорим аа уу, всеки да си сподели проблемите, и евентуално да получи някакъв съвет и т.н. Някой ще каже : тоя дойде 1 път и вече ъкъл дава, но това все пак си е мое лично мнени и представа за среща на Фиат Форум
Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Коелга не мисля че реално очакват някои новак да почерпи,просто си чешат езицитеsof4o написа:Вижте какво.....Това дето го обяснявате - новите черпят, хич не ми харесва.....така няма да накарате "новите" да идват по срещитеses написа:Този път се разминахме,пък за другия не се знае.ПС:колкото до самата среща...бих дошъл пак друго не мога да кажа.ПС2: за хората които едва ли са ме запомнилиbachev написа:Хич не си го и помисляйogi28b написа:bachev - ще хванеш промоцията - новите черпят !
което мога да кажа и аз за някои от присъстващите на нея аз съм Григор,бях с надпис Alaska
или поне аз така го възприемам
браво 1.6 16v 1997 103hp
колкото повече,толкова повече
Коментар
-
Колежке не се притеснявайsof4o написа:Вижте какво.....Това дето го обяснявате - новите черпят, хич не ми харесва.....така няма да накарате "новите" да идват по срещитеses написа:Този път се разминахме,пък за другия не се знае.ПС:колкото до самата среща...бих дошъл пак друго не мога да кажа.ПС2: за хората които едва ли са ме запомнилиbachev написа:Хич не си го и помисляйogi28b написа:bachev - ще хванеш промоцията - новите черпят !
Те се шегуват
Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Абе и аз така си мисля, че трябва да протича, ама явно на старите кучете им е омръзнала тая част със седенето по колите....май бирите по ги влечатbachev написа:Немаш грижи само да не съм на работа
Относно срещата - добре се получи, но ако има повече колежки няма да е зле
Също мисля, че трябва да си намерим място, на което да спираме на куп фиатките за да си личи, че има среща на Фиат Форум все пак
)) А и мисля, че е хубава първите 20-30 мин от срещата да си стоим при колите да си поговорим аа уу, всеки да си сподели проблемите, и евентуално да получи някакъв съвет и т.н. Някой ще каже : тоя дойде 1 път и вече ъкъл дава, но това все пак си е мое лично мнени и представа за среща на Фиат Форум 
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар