Аз може да несъм с пунто ама то разликата междо уното и пунтото не е голяма и се надявам да неме върнете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
колега надявам се следващия път да се видим на Пунто събиране.колеги каквво ще кажете -да го направим ли редовно събирането?мисля че направихме доста силна група- 16 коли.и благодаря на николай слависта за перфектното озвучаване 148дбrdinev написа:Оп оп оп.. чакайте че съм изпуснал много.. някой да ме светне набързо къде, кога.. ако не съм изтървал вече срещата, съжалявам .. просто сега погледнах форума..
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
GT-тата,ВИНОВНИ !!!sonicempire написа:колега надявам се следващия път да се видим на Пунто събиране.колеги каквво ще кажете -да го направим ли редовно събирането?мисля че направихме доста силна група- 16 коли.и благодаря на николай слависта за перфектното озвучаване 148дбrdinev написа:Оп оп оп.. чакайте че съм изпуснал много.. някой да ме светне набързо къде, кога.. ако не съм изтървал вече срещата, съжалявам .. просто сега погледнах форума..
Разбира се,че трябва да стане редовна среща!Само да не ни оставяте с Ники да Ви търсим по кварталите!
Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
Реклама
Collapse

Браво,колеги!Добро начало поставихме!

Коментар