Как каза Buh дреме ти на фиатчето .... :D Колега PB3408CH как да не го знеш интимния бе....сички го знаят... "И само за него питат,сяка иска да се намаже с него...." :D:D:D:D:D Относно карането нема да коментирам.... :DСашо нафтовата печка пуши бате кат я понастъпиш,нали искаш и да върви....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Еми така действам на жените ..... какво мога да направя .... освен ......Racer GT написа:Как каза Buh дреме ти на фиатчето .... :D Колега PB3408CH как да не го знеш интимния бе....сички го знаят... "И само за него питат,сяка иска да се намаже с него...." :D:D:D:D:D Относно карането нема да коментирам.... :DСашо нафтовата печка пуши бате кат я понастъпиш,нали искаш и да върви....

Те не само искат да се намажат с мен ами .... и други работи ... ама това е друга тема ....
Коментар
-
Meril -
Кви са те други работи бе....?Ако не е таина....???PB 5976 BC написа:Еми така действам на жените ..... какво мога да направя .... освен ......Racer GT написа:Как каза Buh дреме ти на фиатчето .... :D Колега PB3408CH как да не го знеш интимния бе....сички го знаят... "И само за него питат,сяка иска да се намаже с него...." :D:D:D:D:D Относно карането нема да коментирам.... :DСашо нафтовата печка пуши бате кат я понастъпиш,нали искаш и да върви....

Те не само искат да се намажат с мен ами .... и други работи ... ама това е друга тема .... 
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
я кажете к`ви са тея други работи че аз съм малък и не разбирам Racer GT еи ся карахме зад теб вече щи искам такса дет ми минаваш през кварталаRacer GT написа:Кви са те други работи бе....?Ако не е таина....???PB 5976 BC написа:Еми така действам на жените ..... какво мога да направя .... освен ......Racer GT написа:Как каза Buh дреме ти на фиатчето .... :D Колега PB3408CH как да не го знеш интимния бе....сички го знаят... "И само за него питат,сяка иска да се намаже с него...." :D:D:D:D:D Относно карането нема да коментирам.... :DСашо нафтовата печка пуши бате кат я понастъпиш,нали искаш и да върви....

Коментар
-
Ако беше свирнал или се обадил ще да изкараш едно три към то едно :Dsasho_izgrev написа:Racer GT еи ся карахме зад теб вече щи искам такса дет ми минаваш през квартала
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
шшш любовнико по кротко,че няма да остане за нас нещоPB 5976 BC написа:Еми така действам на жените ..... какво мога да направя .... освен ......Racer GT написа:Как каза Buh дреме ти на фиатчето .... :D Колега PB3408CH как да не го знеш интимния бе....сички го знаят... "И само за него питат,сяка иска да се намаже с него...." :D:D:D:D:D Относно карането нема да коментирам.... :DСашо нафтовата печка пуши бате кат я понастъпиш,нали искаш и да върви....

FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
за наз някоя троха ако изпаднеTqnkata написа:шшш любовнико по кротко,че няма да остане за нас нещоPB 5976 BC написа:Еми така действам на жените ..... какво мога да направя .... освен ......Racer GT написа:Как каза Buh дреме ти на фиатчето .... :D Колега PB3408CH как да не го знеш интимния бе....сички го знаят... "И само за него питат,сяка иска да се намаже с него...." :D:D:D:D:D Относно карането нема да коментирам.... :DСашо нафтовата печка пуши бате кат я понастъпиш,нали искаш и да върви....

Коментар
-
Като му знам изискванията ако падне нещо нема да е троха,а цел комат....sasho_izgrev написа:за наз някоя троха ако изпаднеTqnkata написа:шшш любовнико по кротко,че няма да остане за нас нещоPB 5976 BC написа:Еми така действам на жените ..... какво мога да направя .... освен ......Racer GT написа:Как каза Buh дреме ти на фиатчето .... :D Колега PB3408CH как да не го знеш интимния бе....сички го знаят... "И само за него питат,сяка иска да се намаже с него...." :D:D:D:D:D Относно карането нема да коментирам.... :DСашо нафтовата печка пуши бате кат я понастъпиш,нали искаш и да върви....

Коментар
-
малко е притенциозен куклъо а?Racer GT написа:Като му знам изискванията ако падне нещо нема да е троха,а цел комат....sasho_izgrev написа:за наз някоя троха ако изпаднеTqnkata написа:шшш любовнико по кротко,че няма да остане за нас нещоPB 5976 BC написа:Еми така действам на жените ..... какво мога да направя .... освен ......Racer GT написа:Как каза Buh дреме ти на фиатчето .... :D Колега PB3408CH как да не го знеш интимния бе....сички го знаят... "И само за него питат,сяка иска да се намаже с него...." :D:D:D:D:D Относно карането нема да коментирам.... :DСашо нафтовата печка пуши бате кат я понастъпиш,нали искаш и да върви....

FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Малко ли ? "Ръката на волана и риза секси разкопчана..."Tqnkata написа:малко е притенциозен куклъо а?Racer GT написа:Като му знам изискванията ако падне нещо нема да е троха,а цел комат....sasho_izgrev написа:за наз някоя троха ако изпаднеTqnkata написа:шшш любовнико по кротко,че няма да остане за нас нещоPB 5976 BC написа:Еми така действам на жените ..... какво мога да направя .... освен ......Racer GT написа:Как каза Buh дреме ти на фиатчето .... :D Колега PB3408CH как да не го знеш интимния бе....сички го знаят... "И само за него питат,сяка иска да се намаже с него...." :D:D:D:D:D Относно карането нема да коментирам.... :DСашо нафтовата печка пуши бате кат я понастъпиш,нали искаш и да върви....

Коментар
-
трябва да се учим от негоRacer GT написа:Малко ли ? "Ръката на волана и риза секси разкопчана..."Tqnkata написа:малко е притенциозен куклъо а?Racer GT написа:Като му знам изискванията ако падне нещо нема да е троха,а цел комат....sasho_izgrev написа:за наз някоя троха ако изпаднеTqnkata написа:шшш любовнико по кротко,че няма да остане за нас нещоPB 5976 BC написа:Еми така действам на жените ..... какво мога да направя .... освен ......Racer GT написа:Как каза Buh дреме ти на фиатчето .... :D Колега PB3408CH как да не го знеш интимния бе....сички го знаят... "И само за него питат,сяка иска да се намаже с него...." :D:D:D:D:D Относно карането нема да коментирам.... :DСашо нафтовата печка пуши бате кат я понастъпиш,нали искаш и да върви....

Коментар
-
агхахахахахахахахах крааааааааааааай закопа го!Racer GT написа:Малко ли ? "Ръката на волана и риза секси разкопчана..."Tqnkata написа:малко е притенциозен куклъо а?Racer GT написа:Като му знам изискванията ако падне нещо нема да е троха,а цел комат....sasho_izgrev написа:за наз някоя троха ако изпаднеTqnkata написа:шшш любовнико по кротко,че няма да остане за нас нещоPB 5976 BC написа:Еми така действам на жените ..... какво мога да направя .... освен ......Racer GT написа:Как каза Buh дреме ти на фиатчето .... :D Колега PB3408CH как да не го знеш интимния бе....сички го знаят... "И само за него питат,сяка иска да се намаже с него...." :D:D:D:D:D Относно карането нема да коментирам.... :DСашо нафтовата печка пуши бате кат я понастъпиш,нали искаш и да върви....

FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар