Racer GT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Сашо ника кърти бате от секаде.... Ами ние сме малко по-големи от тебе къде 1.6,1.8,1.9,2.0....ти си по-скромен с 1.1.....staik написа:хахаха :D Тянка на кафето обсъдихме още интересни идеи (за боксерките) , но ме е срам да ги кажа :D ако има някой от присъстващите и не го е срам да казва :D
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
незабравяй че мисля тунинг версия на моето пунто с 3-4 абарт стикера :D без подценяване ако обичате колега racer_gt че другия път биричка ще ви се пие :DRacer GT написа:Сашо ника кърти бате от секаде.... Ами ние сме малко по-големи от тебе къде 1.6,1.8,1.9,2.0....ти си по-скромен с 1.1.....staik написа:хахаха :D Тянка на кафето обсъдихме още интересни идеи (за боксерките) , но ме е срам да ги кажа :D ако има някой от присъстващите и не го е срам да казва :D

Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Meril
Коментар
-
И за секунда не съм си и помислял да Ви подценя колега Staiks :D:D:D То с тая ракета дет я имаш....staik написа:незабравяй че мисля тунинг версия на моето пунто с 3-4 абарт стикера :D без подценяване ако обичате колега racer_gt че другия път биричка ще ви се пие :DRacer GT написа:Сашо ника кърти бате от секаде.... Ами ние сме малко по-големи от тебе къде 1.6,1.8,1.9,2.0....ти си по-скромен с 1.1.....staik написа:хахаха :D Тянка на кафето обсъдихме още интересни идеи (за боксерките) , но ме е срам да ги кажа :D ако има някой от присъстващите и не го е срам да казва :D

Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Meril
Еееееееее човек да не се пошегуваTqnkata написа:олеееееее не не няма да го тормозя.....ще го спукам направоmeril написа:Не тормози човека :P :P :PTqnkata написа:Чичо Иван-Интимния Партнъор познавате ли го?

Коментар
-
бе да мислят квот си искат дремеме ми на фиатчето :D :D :Dsasho_izgrev написа:хората ще си помислят разни работи с тая `тъмна страна` сички радостни от фчеращната среща подозрително еBUH написа:Аз съм силно доволен от вчерашната срещичка и продължението в "тъмната страна" се получи мн добре
Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
праФ си колега BUH дреме ми на наФтувЪта печкЪубачи мноу пуши кюнеца кът настъпвам веBUH написа:бе да мислят квот си искат дремеме ми на фиатчето :D :D :Dsasho_izgrev написа:хората ще си помислят разни работи с тая `тъмна страна` сички радостни от фчеращната среща подозрително еBUH написа:Аз съм силно доволен от вчерашната срещичка и продължението в "тъмната страна" се получи мн добре

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар