Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
утре ще го обсъдим 5:30 сме на могилата нали ?Tqnkata написа:а ти защо го разбираш като делене?В квайна сметка ние пак отиваме при другите фиат фенове и пишем в техния форум....ние просто сме група в групата.Ако желаете да са Фиат Клуб тениските така ще бъдят нека чуем още мнения обаче преди да решим нещоIrka_fihi написа:Направо на наполеонки викам да се мятаме...Racer GT написа:То хубаво дамските ама аз си падам класик такия прашки нема да ги бъде... :D нещо с крачоли немоим ли да напраиме...
Бройте ме и мен!
Само се чудя защо е пак това делене - браво,брава,пунто-мунто...
Не сме ли всички от ФФБ????ПП.Извинявайте,че ви пиша в темата. 
Коментар
-
Аз няма да мога да дойда утре, тъй като отивам в София при Влади да ми направи интериорно почистване и почистване на дюзите, така че ще се прибера късно след обед и ще съм по домашни задачи после.Иначе аз съм за Фиат клуб, тъй като не карам Браво. И бих си купил 1-2 блузки ако не са профилирани само за Браво.
Коментар
-
и аз съм за фиат клуб :D даже и за боксерките ще напишем "ФИАТ - ВОЗИ МЕКО"Airfan написа:Аз няма да мога да дойда утре, тъй като отивам в София при Влади да ми направи интериорно почистване и почистване на дюзите, така че ще се прибера късно след обед и ще съм по домашни задачи после.Иначе аз съм за Фиат клуб, тъй като не карам Браво. И бих си купил 1-2 блузки ако не са профилирани само за Браво.
Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
ти днеска щеше да идваш....Паркинга на братската могила в смирненски на бул.Свободаitaliano_ написа:навитак съм навитак за тениски.а може и фиат браво и фиат фотум да речем.както решите все пак аз ште си взема няма значение каква е не е хубаво да се делим.жсе пак сме фиат форум не само браво нали така.и каква е тази могила кадето говори сашо исгрев.
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Относно поста на колегата който съм цитирал.....нямам думи просто....наш Иван където и да иде все му предлагат интимни срещи..... А-УTqnkata написа:Чичо Иван-Интимния Партнъор познавате ли го?

Евала колеги неска наистина стана добра срещичка...и кафенце пихме и лафче.Абе супер!!!Бравоооооо!!!
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар