Без мен в петък,ще пътувам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Meril -
да то и аз няма да мога за тая вечер.Иначе за неделя както винаги...sasho_izgrev написа:както вървят работите маи аз няма да мога да доида ама за неделя си остава нали ?Tqnkata написа:ми не знам утре ще пиша за вечерта ако някой иска да заповядаFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Колеги предлагам да направим нови тениски за зимния сезон с дълъг ръкав.Не съм мислил за дизайн за това ви оставям идеята на вас нека всеки,който желае да се сдобия с тениска да изяви идея и така накрая ще направим нещо,което да се хареса на всички.Айде казвайте желаещи и кво искате
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Аз съм навитак бре....Tqnkata написа:Колеги предлагам да направим нови тениски за зимния сезон с дълъг ръкав.Не съм мислил за дизайн за това ви оставям идеята на вас нека всеки,който желае да се сдобия с тениска да изяви идея и така накрая ще направим нещо,което да се хареса на всички.Айде казвайте желаещи и кво искате

Епа само тениски ли..нали бяхме говорили за белъо нещо.....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
прашки дамски и мъжки модел с надпис фиат браво клуб и логото...Racer GT написа:Аз съм навитак бре....Tqnkata написа:Колеги предлагам да направим нови тениски за зимния сезон с дълъг ръкав.Не съм мислил за дизайн за това ви оставям идеята на вас нека всеки,който желае да се сдобия с тениска да изяви идея и така накрая ще направим нещо,което да се хареса на всички.Айде казвайте желаещи и кво искате

FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
То хубаво дамските ама аз си падам класик такия прашки нема да ги бъде... :D нещо с крачоли немоим ли да напраиме...Tqnkata написа:прашки дамски и мъжки модел с надпис фиат браво клуб и логото...Racer GT написа:Аз съм навитак бре....Tqnkata написа:Колеги предлагам да направим нови тениски за зимния сезон с дълъг ръкав.Не съм мислил за дизайн за това ви оставям идеята на вас нека всеки,който желае да се сдобия с тениска да изяви идея и така накрая ще направим нещо,което да се хареса на всички.Айде казвайте желаещи и кво искате

Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Направо на наполеонки викам да се мятаме...Racer GT написа:То хубаво дамските ама аз си падам класик такия прашки нема да ги бъде... :D нещо с крачоли немоим ли да напраиме...
Бройте ме и мен!
Само се чудя защо е пак това делене - браво,брава,пунто-мунто...
Не сме ли всички от ФФБ????ПП.Извинявайте,че ви пиша в темата.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse

javascript:emoticon(’
’)javascript:emoticon(’
javascript:emoticon(’
’)javascript:emoticon(’
’)
Коментар