Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

щях да идвам,но не можах да направя фиата до 17ч
    Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

popara801 написа:
      emzo написа:
      Кой е недоволния ?
      Ами стражаров и велизаров!хахаха тръгнаха си по рано! За Велизар знам защо се държи така,ама за Стражаров нямам представа.Негова работа!
      първо колега за всичко си има причина и едва ли си ти човека който ще ми казва кога и къде ще ходяможе да питаш за твоята булка тя знае и за тебе съм просто петко а колкото до другите явно искат нещо да попитат но куража не им стига да го направят

Коментар

BUMAR написа:
        щях да идвам,но не можах да направя фиата до 17ч
        Какво му стана на фиата ?
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

popara801 написа:
          Добра среща стана!Имаше доволни и недоволни,но то винаги е така!
          ще има доста по различни моменти младежогоспод гледа

Коментар

strajaro написа:
            popara801 написа:
            emzo написа:
            Кой е недоволния ?
            Ами стражаров и велизаров!хахаха тръгнаха си по рано! За Велизар знам защо се държи така,ама за Стражаров нямам представа.Негова работа!
            първо колега за всичко си има причина и едва ли си ти човека който ще ми казва кога и къде ще ходяможе да питаш за твоята булка тя знае и за тебе съм просто петко а колкото до другите явно искат нещо да попитат но куража не им стига да го направят
            Спокойно групата, спокойно.

Коментар

моля други колеги да не взимат отношение

Коментар

strajaro написа:
                моля други колеги да не взимат отношение
                Колега, мадератор може да взима отношение винаги.

Коментар

ами свърши си работата тогава колега

Коментар

strajaro написа:
                    ами свърши си работата тогава колега
                    ????????????

Коментар

сам си нося кръста наско

Коментар

извинявам се не е по темата, но Страж заслужава ли си да те наказват заради някой, който не заслужава да го погледнеш и да му доставяш удоволствие така?

Коментар

floks написа:
                          извинявам се не е по темата, но Страж заслужава ли си да те наказват заради някой, който не заслужава да го погледнеш и да му доставяш удоволствие така?
                          да заслужава си росивиж ги кви са мишки и се крият страх ги е да се обадят

Коментар

ще говорим на друго място не тук но не искам тръгна ли за Ямбол да не мога да ти напиша, къде да ме чакаш и неискам да не мога да те поздравя за празника. знам има телефони но........не си заслужава повярвай ми

Коментар

Какво пак се сдърпахте бре ? Ей като малки деца сте. Аман. Гледаите с доброто най вече.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

или гарнитура на главата или самата тя.Само че на синия,моя си е добре.
                                Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Working...
                                X