Прибрах се, беше невероятно изживяване утре съм свободен ако някой му се пие кафе и не е на работа да звъни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
не е така победата трябваше да е за ici проста стана нещо но неразбрах какво абеее алфата е за всеки ден не може да се сравнява с Тipo-тоSandra написа:Шофьора си е шофьор -независимо на коя страна от пистата ще кара.popara801 написа:Е то тва беше единственото кофти нещо поне за мене де!Ама шофера на алфата страшен!BUMAR написа:още ме е яд за дон ТИПО
Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Ици знае разликата между писта и драг колега, предполагам че и други неска я научиха, това че не могат да я смелят е друг въпрос.......за някой не е новина че 1.6 атмосферна 145-ца бие 350 коньова турбинирана 145.......ся знам че много хора тълкуват сликове и изрязани над 100 кила от 155 атмосферни коня и триста и колко си коньова 4х4 и прочее от друга, но това е дереджето.....аз не мога да си мечтая да бия Ици на драг, но на писта има други фактори......и да - алфата ми е за секи ден, истински късметлия съм че подържането на кола за писта е по удобно от подържането на кола за драг......В крайна сметка просто мисля че стана интересно шоу....vaskoni_1980 написа:не е така победата трябваше да е за ici проста стана нещо но неразбрах какво абеее алфата е за всеки ден не може да се сравнява с Тipo-тоAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Честита победа колега!!!Много добро каране направи още от началото ми направи впечатление!Разбира се,че разликата от драг и писта е огромна!Ици е свикнал да пързаля в завоите и това му е загуба на време,както и това че намаля инстинктивно по-рано преди завоя за да я пусне на самия завой на драг.Още веднъж честито.Радвам се,че направи такъв фурор и ще се радвам да се пускаш всеки път на такива мероприятия.И един въпрос тази черната алфе другата ти пускаш ли я и нея и със същия мотор ли е?ФЕРАРИСТ написа:Ици знае разликата между писта и драг колега, предполагам че и други неска я научиха, това че не могат да я смелят е друг въпрос.......за някой не е новина че 1.6 атмосферна 145-ца бие 350 коньова турбинирана 145.......ся знам че много хора тълкуват сликове и изрязани над 100 кила от 155 атмосферни коня и триста и колко си коньова 4х4 и прочее от друга, но това е дереджето.....аз не мога да си мечтая да бия Ици на драг, но на писта има други фактори......и да - алфата ми е за секи ден, истински късметлия съм че подържането на кола за писта е по удобно от подържането на кола за драг......В крайна сметка просто мисля че стана интересно шоу....vaskoni_1980 написа:не е така победата трябваше да е за ici проста стана нещо но неразбрах какво абеее алфата е за всеки ден не може да се сравнява с Тipo-то
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse

п.с. 14 Васко, другия е Принкича
Коментар