ChosenOne написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
PB 5989 MP написа:Няма такъв страхотен звук!dobrujanetza написа:Видях някакъв лъскав накрайник в неделя. Щях да питам- Ремус ли, що ли еPB 5989 MP написа:Stilo-то вече с права генерация на 63мм. ....

Само гласа не можах да му чуя.
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Кога направи генерацията и как??? Има предвид с прави тръби и колена или с огъване на тръбата. И последно ... от къде я намери тая 63-ка, защото преди година аз търсих ,но не намерих и съм на 57-ца ... за сегаPB 5989 MP написа:... Няма такъв страхотен звук!
п.п. Racer GT мерси
!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Ванка, а на по-дълъг път като караш не ти ли надува главата? Смисъл такъв-да не реве като в рали-шампионата?PB 5989 MP написа:Няма такъв страхотен звук!dobrujanetza написа:Видях някакъв лъскав накрайник в неделя. Щях да питам- Ремус ли, що ли еPB 5989 MP написа:Stilo-то вече с права генерация на 63мм. ....

Само гласа не можах да му чуя.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
С прави тръби и колена!Във всеки един сервиз за гърнета мисля че има на 63мм.Jimy написа:Кога направи генерацията и как??? Има предвид с прави тръби и колена или с огъване на тръбата. И последно ... от къде я намери тая 63-ка, защото преди година аз търсих ,но не намерих и съм на 57-ца ... за сегаPB 5989 MP написа:... Няма такъв страхотен звук!
п.п. Racer GT мерси
!
Коментар
Реклама
Collapse

Ся нали се сещаш, че тая генерация иска поне gtb2260vk охлюв ?

Коментар