Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На мен днес на осмо посока автогара ми се напъва едно сиво браво не го знам кой е :D
    Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

той се е сетил на кого да се напъва айде бе дайте да направим една фиат среща.П.П. колега AnotheR тая вечер ти ли си спрял срещу детска градина Мики Маус под Мадлен до гаражите ,че аз там живея и мярнах в тъмното едно хубаво Браво
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

в габрово нямате ли срещи

Коментар

Дам баш аз бях

Коментар

ми нямаме има тема,но никой не се навива да направим среща само ги подканвам

Коментар

ivailo rachev написа:
              ми нямаме има тема,но никой не се навива да направим среща само ги подканвам
              Абе колега питах те ти ли ми пресветв вчера в 17 до Осмо основно с Бравото,че те видях впоследния момент,понеже както винаги бях закъснял да взема жената от работа :D .А за цъбиране и аз чакам някой да се обади,че аз и през деня сега съм свободен,че няма много работа и не ме бърка,ако има някой свободен да се видим.А инъче за състезателите ще ви видим,като падне снега на зима съм навит да се пусна със всеки от вас,нищо,че кораба е адски тромав :D ,а за сега ще видим какво ще стане със старата бегачка,като и отворя мотора да му сменям гарнитурата какво ще става с нея,ама май ще става на нормална кола и ще си върви вече само на газчица
              FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

дам аз ти пресветнах аз ти писах и на лични,че аз съм ти пресветнал :D е ти с това 4х4 не можем да се мерим с теб :P ами дай ще видя GbGz да се съберем и ще пиша тук

Коментар

ivailo rachev написа:
                  дам аз ти пресветнах аз ти писах и на лични,че аз съм ти пресветнал :D е ти с това 4х4 не можем да се мерим с теб :P ами дай ще видя GbGz да се съберем и ще пиша тук
                  Ами не съм получавал никакви лични съобщения ,или нещо си объркал или са се затрили.Ами ако решите нещо казвайте,то поне сме долу горе сме си близо и лесно можем да се видим.
                  FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

то дет се вика може и в някоя квартална кръчма на по биричка

Коментар

амчи аиди де

Коментар

Абе кръчма,аз мога да отворя багажника слагам една каса бира и ще се съберем вътре,то като гледам до тук сме 4 човека,нищо народ сме за темпрата,пък дай боже и някоя жена да дойде,ама да не е наша :D

Коментар

Дай ама то господ недава току така :D

Коментар

AnotheR написа:
                            Дай ама то господ недава току така :D
                            aa от време на време се намират ако искате някоя събота и неделя да идем на гачевци на езерото тамън ще покарам лодката
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

преди малко приказвах с колегата ivailo rachev тои е зарибен за събота щото неделя е на работа аз съм свободен тая събота и неделя и сигурно ще съм на язовира които иска нека да доиде или да звънне 1 гсмче 0886 300 091 борко
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ами за събота на язовира и аз съм навит,даже ако се съберем към 10-11 часа,мога да взема синковеца,че да побеснее малко там,пък,ако няма начин и не успея да се измъкна ще взема и жената...Моите телефони са 0896756322 или 0886132637

Коментар

Working...
                                X