Ами незнам казваите нещо и ще се видиме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
Ей не ни изчакахте да се видим!Аз дойдох на пистата около 19 часа.Даже се разминахме с GbGz i Vin На връщане.shterbaka написа:батко днеска много бързо излетя по трасето бе,личат си кончетатаGbGz написа:Ние в нашия град няма смисал да се сабираме 1 вид..никои нищо не казва в тази тема което е много кофти ..
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Ми аз бях в червеното пунто бе попаровpopara801 написа:Ей не ни изчакахте да се видим!Аз дойдох на пистата около 19 часа.Даже се разминахме с GbGz i Vin На връщане.shterbaka написа:батко днеска много бързо излетя по трасето бе,личат си кончетатаGbGz написа:Ние в нашия град няма смисал да се сабираме 1 вид..никои нищо не казва в тази тема което е много кофти ..

Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
за 1 час са прибрахshterbaka написа:батко днеска много бързо излетя по трасето бе,личат си кончетатаGbGz написа:Ние в нашия град няма смисал да се сабираме 1 вид..никои нищо не казва в тази тема което е много кофти ..

ама много бензин замина
чак ми са плаче кат са сетя
Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Ами много бързо излетя не можах да ти издържа на темпото с моя куц кон...Как е CD-то усилва ли се...GbGz написа:за 1 час са прибрахshterbaka написа:батко днеска много бързо излетя по трасето бе,личат си кончетатаGbGz написа:Ние в нашия град няма смисал да се сабираме 1 вид..никои нищо не казва в тази тема което е много кофти ..

ама много бензин замина
Коментар
-
така е който кара бегачкаGbGz написа:за 1 час са прибрахshterbaka написа:батко днеска много бързо излетя по трасето бе,личат си кончетатаGbGz написа:Ние в нашия град няма смисал да се сабираме 1 вид..никои нищо не казва в тази тема което е много кофти ..

ама много бензин замина
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар