Проблема е паричен
трябва да се свалят дюзите и да ги закарам някаде да ги изчистят и да се измие резервоара после да сменя 16 повдигача по 43 лв парчето
и после да сменя гарнитурата на главата после маслото да сменя и накладки. после да си платя данъка 157 лв после на преглед после застраховка иииии чак др година ще стане цялата тая фатка междувременно ще си карам джетата
9/100 гас
неска и сложих музика и стелки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
Здравейте колеги, утре ми предстой пътуване до Габрово кажете ми някое евтино местенце за една нощувка за двама с цени ако може. Ако някой мерне черно Плевенско купенце да свирка ще се радвам да се запознаем защото незнам да ли ще останем в събота до следобяд да доидем на срещата Ви. Благодаря за помоща предварително
п.п. ако има и някой свободен утре да ни разведе из града ще е направо ..... нахално от моя страна нали хахахаха
Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети
Коментар
-
Здравейте колеги,първо честита нова година на всички и да не изброявам какво желая на всички,че няма да стигне мястото
Нека да възродим тази тема и да вземем да се съберем вече,че като се видим по пътя не можем да се познаем :D нека всеки да каже кога му е удобно и да уточним някъв ден.На мен примерно ми е удобно всеки делничен ден след 19 часа,събота след обяд и неделя целия ден.Сега е ваш ред.
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар