Sko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да намалим офф-а в раздела ПРОДАВА!
Collapse
X
-
ПраФилно, точно там е проблема - една кола не може да бъде "адски надценена" в обява и/или по снимка
Ако е с 2000лв. над пазарната цена, НО е в перфектно състояние и купувача я хареса, то той сам ще си прецени дали си струва, а в случая, пет човека като кажат "лелеее, това колко е скъпо" и всеки прочел мнението ще се отдръпне
Никой не мисли обаче, че колите дето са с 2000лв. по-евтини са дръгливи и имат скрити дефекти, блъскани са, ремонтирани са с калпави части и т.н., а разликата в цената може да се окаже двойно повече от 2000лв. след един по-сериозен ремонт за по-евтината кола
Разбирате, какво имам предвид и затова мисля, че не е хубаво да се плюе по-колите в обявите, НО също така не трябва и да се хвалят от другите, защото видяхте с колата на "Zaphod" какво стана
-
Как никой да не казва - аз казвам, чети внимателноrustson написа:Ама никой не казва да не се коментира по обявата вие четете ли какво ви пиша! За Н-ти път
Нали видя, какво стана с "Bravo"-то на "Zaphod" - всички много го хвалиха, а се оказа пълен дрисок
И на колежката всички и оплюхте цената на колата, пък тя може да се окаже перфектна и безпроблемна още 60000км.
Коментар
-
когато си тръгнал да продаваш нещо ,едва ли разчиташ само на форума раздел Продава !!ОФФ имаше и в темата на колегата Веско ,където колата изглежда перфектно и май още не я е продал !Трябва да се трият само безспорните глупости от рода на "взимай я колата е слънце " и т.н. ,демек тия подстрекателските глупости
А за дадена кола или нещо ,винаги ще се намери купувач ,така ,че колкото повече има писано толкова по-голям е факта да го видят повече хора !
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Kuku написа:Как никой да не казва - аз казвам, чети внимателноrustson написа:Ама никой не казва да не се коментира по обявата вие четете ли какво ви пиша! За Н-ти път
Нали видя, какво стана с "Bravo"-то на "Zaphod" - всички много го хвалиха, а се оказа пълен дрисок
И на колежката всички и оплюхте цената на колата, пък тя може да се окаже перфектна и безпроблемна още 60000км. 
Ми Пунто - II са си безпроблемни... и 2001 и 2006г, те за туй бракята СРБЕ ша си ги праят!
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
съгласен съм, че спама в раздел "продава" трябва да се трие, но то това се отнася за всичкото форум. не виждам, защо този раздел, трябва да е с по-специални правила и/или рестрикции от останалата част на форума.все пак да не забравяме основната идея на форума - да се споделят мнения.освен това, някой ако пусне нещо, което предизвиква залп от коментари, явно има причина. а?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Под общи приказки затова пише дъра бъра сто чадъра ! Вижте наистина в темата на Всеко за какво си говорим:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=8864той човека затова не може да си продаде колата!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар
-
Така де, ама на колежката Пунто-то ако струва с 2000лв. повече от другите коли на пазара и не прави проблеми още една-две години, а друга много подобна кола с 2000лв. по-евтина се счупи и се ремонтира за 3300лв., къде е сметкатаNino написа:
Ми Пунто - II са си безпроблемни... и 2001 и 2006г, те за туй бракята СРБЕ ша си ги праят! 
И защо колежката да не е права, да си иска 10000лв. за перфектната кола
Естествено важи и обратното
Коментар
-
От трета страна пък требе да фърляш боб за да разбереш ке се разваля ли аджеба или нема да се разваля...Kuku написа:Така де, ама на колежката Пунто-то ако струва с 2000лв. повече от другите коли на пазара и не прави проблеми още една-две години, а друга много подобна кола с 2000лв. по-евтина се счупи и се ремонтира за 3300лв., къде е сметкатаNino написа:
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Говориш глупостиkiro_of_the_day написа:От трета страна пък требе да фърляш боб за да разбереш ке се разваля ли аджеба или нема да се разваля...
Колежката продава кола закупена чисто нова в България, с техническа история и прочие, обслужена в оторизиран сервиз, НО с 2000лв. повече, а на Горубляне продават коли внесени от Германия в перфектно състояние, много лъскави, много слънчеви, много евтини... ти каква ще избереш
Коментар
-
Баба ти говори глупостиKuku написа:Говориш глупостиkiro_of_the_day написа:От трета страна пък требе да фърляш боб за да разбереш ке се разваля ли аджеба или нема да се разваля...
Колежката продава кола закупена чисто нова в България, с техническа история и прочие, обслужена в оторизиран сервиз, НО с 2000лв. повече, а на Горубляне продават коли внесени от Германия в перфектно състояние, много лъскави, много слънчеви, много евтини... ти каква ще избереш 
И чисто нова да е пак няма абселутно никаква гаранция
А за оторизирания сервиз и подръжката му - легенди се носят...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз бях писал.. защото в онзи момент имаше поне три конкурентни обяви в мобилето.Аз ходих да гледам едно 2005г с новия "фейст", пак беше от АИ, перфектно на 22К км 1.2/16V, дамата му искаше 13 500.Били и подарили по-нова кола!Kuku написа:Така де, ама на колежката Пунто-то ако струва с 2000лв. повече от другите коли на пазара и не прави проблеми още една-две години, а друга много подобна кола с 2000лв. по-евтина се счупи и се ремонтира за 3300лв., къде е сметкатаNino написа:
Но докато се помая, съгласувам с "началника" то замина.Другите две бяха 2004г съответно 12 и 12.5кЗа това! Просто тази цена не е пазарната за автомобил 2001г.Ти мислиш ли, че няма Браво/Брави 2001г на същите км и доста по-евтини, особено с перфектното 1.2/16V моторче?
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Не съм казал, че няма по-добри оферти, просто казах, че колата може и да си струва 2000лв. повече, според състоянието йNino написа:Аз бях писал.. защото в онзи момент имаше поне три конкурентни обяви в мобилето.Аз ходих да гледам едно 2005г с новия "фейст", пак беше от АИ, перфектно на 22К км 1.2/16V, дамата му искаше 13 500.Били и подарили по-нова кола!
Но докато се помая, съгласувам с "началника" то замина.Другите две бяха 2004г съответно 12 и 12.5кЗа това! Просто тази цена не е пазарната за автомобил 2001г.Ти мислиш ли, че няма Браво/Брави 2001г на същите км и доста по-евтини, особено с перфектното 1.2/16V моторче?
Баба ми е починала, тъй, че ще те помоля да внимаваш с подобни изказванияkiro_of_the_day написа:Баба ти говори глупости
И чисто нова да е пак няма абселутно никаква гаранция
А за оторизирания сервиз и подръжката му - легенди се носят...
А ако е чисто нова, има абсолютно 2 години гаранция
Но в момента си кривиш душата и не знам, каво искаш да докажеш, че на Горубляне има перфектни коли или че на колежката Пунто-то е скапано
Що се отнася до оторизирания сервиз - да знаеш друг по-добър, в който да дават гаранция
Коментар
-
Всеки има право да определя цената на автомобила които продава ,защо трябва да му се оспорва цената от хора които нямат изобщо намерение да купуват в момента такъв автомобилпросто излишни приказки /реална не реална цена има такива по евтини и т.н..../По този начинсамо се пречи на продавача вместо да му помогнем в продажбата,по-добре лично съобщение с евентуални насоки отколкото публично обсъждане.
Коментар
-
хм, какво точно имаш против публичното обсъждане? всъщност замислял ли си се за значението на думата форум?chuni написа:Всеки има право да определя цената на автомобила които продава ,защо трябва да му се оспорва цената от хора които нямат изобщо намерение да купуват в момента такъв автомобилпросто излишни приказки /реална не реална цена има такива по евтини и т.н..../По този начинсамо се пречи на продавача вместо да му помогнем в продажбата,по-добре лично съобщение с евентуални насоки отколкото публично обсъждане."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар