Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз определено и 500 лв,че и нагоре не бих дал при положение,че този китаец не отстъпва по нищо на един СамсуРник и доста скъпи телефончета. http://www.pandawill.com/jiayu-g4-ad...pe-p71208.html
    Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
    Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

Да, реално е така, но камерата му сигурно ще е плачевна.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

По-скоро не бих заложил на китайски реплики, искам нещо "марково", което да има и гаранция+сервиз при евентуални проблеми Някой има ли някакви впечатления от HTC Sensation XE, защото на хартия изглежда добре?
        Punto 1.2 75hp '95

Коментар

charliii написа:
          Аз определено и 500 лв,че и нагоре не бих дал при положение,че този китаец не отстъпва по нищо на един СамсуРник и доста скъпи телефончета. http://www.pandawill.com/jiayu-g4-ad...pe-p71208.html
          Screen type: Retina screen, IPS screen.Сега последно какво е? :D И с това 3.0 MP предна камера не ми печелят доверието нещо. Телефона ми се струва пълна заблуда и както каза колегата emzo, качеството на снимките ще е плачевно. Още повече какъв support може да се очаква за някакъв измислен телефон? Завинаги 4.1Лумията според мен тотално НЕ си заслужава парите (както всяка останала). 512mb RAM, 16-те GB като се запълнят с музичка и т.н. после какво правим без слот за карта? Аз лично 12GB съм ги запълвал без проблем. Приложенията за WP все още са малко, скоро ще излизат телефони с full hd... Още да изброявам? Не е ли по-добрия избор да се изчака за представянето на новите модели след седмица (мисля), когато излязат в продажба ще има спад на цените на по-старите телефони.
          Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Телефона ще го взимам най-рано през март, но от сега почвам да гледам ревюта и да търся потребителските мнения
            Punto 1.2 75hp '95

Коментар

charliii написа:
              Хаха...Смях голям.Тея данни при китайските реплики изобщо не са верни......Лъжат като дърти Сигани......Тая камера не е повече от 3мп реално...А за процесора да не говорим......Ако изобщо има 800мхц......Пълна боза,че и му искат 250 долара....хахахаСкоро взех на щерката китайски таблет(1,5гхц двуядрен с 1гб рам и 2мп камера) за да не разнася галаксито напред назад....хахахаха смях.Нито камерата 2мп нито процесора двуядрен.Телефона ми е 100 пъти по бърз от тоя таблет.Пълна скръб...Да не говорим че докато се зареждат тея реплики не можеш да сърфираш в нета.......Бъгват се......Изобщо как сравнявате тея китайски буклуци с маркови телефони незнам....Явно не сте боравили с такъв за да видите какъв прът са......Някои тук питаше за тея реплики как са дали са читави....Съвета ми е да не си взимате реплика,защото са пълни ментета...Един познат си взе S2 реплика и сега борави с дисплея не с пръст ами с лакът....Не за друго ами просто с пръст не става.Иска по голям натиск...хихихи.....А камерата го уверили че е 8мп,а всъщност е не повече от 2мп и то за да снима добре е нужно слънчево време без никаква облачност.......П.С....и един ден ми вика:Дали ако махна предпазната слюда от екрана няма да хваща по добре?????хихихихихихихи...страххх
              FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Тук мегапикселите не играят почти никаква роля за качеството (вече сме го говорили). Самия сензор на камерата като е мизерен няма какво качество да се очаква. А братята китайци какво мислите ще сложат на телефон за 250$. Колегата обаче каза, че не търси китайски, реплики и т.н.@MaxSpeed към нещо друго освен това HTC насочил ли си се? Въпреки добрите характеристики моделчето си е старо.

Коментар

Да поясня за колегата,тази фирма не се занимава с реплики и копия имат си тяхна линия.Това е по стария модел http://www.youtube.com/watch?v=bJwcrdoCgPA
                  Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
                  Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

Стрелок написа:
                    @MaxSpeed към нещо друго освен това HTC насочил ли си се? Въпреки добрите характеристики моделчето си е старо.
                    Разглеждам и Xperia Arc S/ Neo, но и те са модели 2011г. Просто бюджета ми е около 500 лв, а искам хубава камера, добра производителност и ОС Android 4.0 или поне възможност да се ъпгрейдне до нея. Но най-вече разглеждам модели на HTC и Sony ( все пак съм много доволен от к800и, но не знам при смартфоните дали е същото качество ), както и Samsung. Nokia не ме впечатляват особено. HTC Desire X, HTC 3D EVO, XPERIA J също хващат око, но по-важни са отзивите от хора, които са имали досег до подобни модели.
                    Punto 1.2 75hp '95

Коментар

Всички мои познати, които си купиха реплики, следващите им телефони са "маркови".

Коментар

Точно в наши времена това "маркови" звучи смешно и нищо не значи. Давам пример със серията One на HTC, но и HTC като цяло. Какви ли не оплаквания съм чул от тях...А тези китайските, които не са реплики а "собствено" производство са същите боклуци.

Коментар

Здравейте колеги, преди два месеца и аз се чудих какво да взимам, гледайки да се отърва от НТС. Защо ли - защото последно време НТС не са това, което бяха, особено от към софтуерна поддръжка. Всички ъпдейти излизат с ПОНЕ 6 месеца закъснение, дори да си купил преди 2-3 месеца телефон като НТС OneX за 1000лв ..... Незнам за какъв Андроид 4.0 говорите - аз вече ползвам 4.2.2 на моя телефон. Най-добрия телефон с Андроид към момента, до 500лв без съмнение е Самсунг Галакси Нексус. Уточнявам, за хората, които не знаят - NEXUS е марката телефон на Google - независимо, кой е производителя, NEXUS телефона се прави изцяло по изисквания на Google - дизайн, хардуер - всичко! Това не е обикновен Самсунг, НТС или последния модел LG - като цяло е много по-добър от всичко останало. А софтуерната поддръжка е просто УНИКАЛНА! Имаш приказен софтуер, чист, можеш да го правиш каквото искаш, да не говорим колко много къстъм ромове има и колко можеш да го мод-ваш този телефон. Да си купиш Андроид телефон и да го оставиш сток, е като да си купиш дизел и да не го чипнеш.... или да караш Ферари, ама на газ Съотношение цена качество просто няма аналог телефона. Имах за няколко дни OneX и Galaxy S III - много приятни телефони, но НТС са още толкоз зле от към софтуер - още са на 4.1.2 Андроид, а Самсунга е МНОГО чуплив. А един добре пипнат Galaxy Nexus постига резултатите на One X Дисплея е много добър, гаранция имате към Виваком или друг вносител - зависи от къде решите да го купите. Камерата прави доста приятни снимки. Батерията кара един ден дори на спартански тормоз Има много аксесоари, на добри цени и телефона е много ергономичен и удобен в ръката, нищо, че е 4,7". НТС One X е много добър телефон, но не може да дам толкоз пара за телефон и да чакам един ъпдейт на софтуера по 6-10 месеца .... Просто е абсурдно в днешно време такова отношение към клиента. Имал съм доста Андроид телефони, имах първия Nexus - HTC G1/Dream се водеше, сега имам третото поколение - NEXUS телефона е истински по-добър, ако ще да е дори само защото гугъл правят по-добър софтуер за него.... И редовно и качествено ъпдейтват Андроида и всичко.... Nexus е телефон, който с всяка нова версия, изтискваш още малко повече и имаш доста дълго време FULL SUPPORT - над 3 години .... :D П.П. Незнам защо и кой може да приема още Нокия като качествен телефон .... с този Windows phone ....... това е няма такова мъчение, освен ако не те задължава работата по някаква причина да се тормозиш с него...
                          2006 Fiat Croma 1.9JTD MJet 8V 120hp - приказна беше!
                          2006 Fiat Ulysse 2.2JTD 128hp ....
                          2008 Lancia Delta 1.6 Mjet 120hp!

Коментар

Et la marmotte, elle met le chocolat dans le papier d’alu. - Не знам френски, може ли някой да ми помогне с превода? Колега, автофорум сме, ама пък и не ядем доматите с колците. Ти го изкара тоя Нексус някакъв нано-телефон. Има смисъл да правиш някакво сравнение с SGS2 и да кажеш че е по-добър, щото има по-голям екран и нищо повече, ама да го сравняваш с One X и SGS3 ... пробвай в бе-ге-ма-ма. Вярно, че всеки си хвали неговото, ама бъди реалист за нещата.

Коментар

Колега, къде съм казал, че телефона е НАЙ-добър !??? Казвам ясно - като е казал колегата - ДО 500лв няма АНАЛОГ или по-добър от към характеристики и поддръжка.... Казвам също, че като се "тунингова", става доста бърз и стига стойности като СТОКОВ One X .... което е доста добре, спрямо разликата от 2 ядра по-малко, нали :D Друг въпрос е, какво може да постигне пипнат One X, но дори СТОК НТС-то си е доста бързо, не мислиш ли !?? Затова е го давам, като база са сравнение на бързина и чистота на действие Извинявам се, ако съм го казал неясно. НЕ Е най-добрия телефон на пазара. Но трудно ще намериш по-добър дори на характеристики, на стойност 4-500лв нов с гаранция Разгледай mobilebulgaria.com примерно - има много добри цени и такива подробности ....
                              2006 Fiat Croma 1.9JTD MJet 8V 120hp - приказна беше!
                              2006 Fiat Ulysse 2.2JTD 128hp ....
                              2008 Lancia Delta 1.6 Mjet 120hp!

Коментар

+1 Единственото, в което води Нексуса е дисплея и според някои (не и мен) дизайна. Всичко друго не просто говори, а крещи в полза на SGSII. Не случайно, цената на флагмана на Samsung от 2011 е по-висока от тази на нексусчето. Камерите на нексус телефоните са под всякаква критика.

Коментар

Working...
                                X