Аз определено и 500 лв,че и нагоре не бих дал при положение,че този китаец не отстъпва по нищо на един СамсуРник и доста скъпи телефончета. http://www.pandawill.com/jiayu-g4-ad...pe-p71208.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
charliii написа:Аз определено и 500 лв,че и нагоре не бих дал при положение,че този китаец не отстъпва по нищо на един СамсуРник и доста скъпи телефончета. http://www.pandawill.com/jiayu-g4-ad...pe-p71208.htmlFiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
charliii написа:Аз определено и 500 лв,че и нагоре не бих дал при положение,че този китаец не отстъпва по нищо на един СамсуРник и доста скъпи телефончета. http://www.pandawill.com/jiayu-g4-ad...pe-p71208.htmlFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Тук мегапикселите не играят почти никаква роля за качеството (вече сме го говорили). Самия сензор на камерата като е мизерен няма какво качество да се очаква. А братята китайци какво мислите ще сложат на телефон за 250$. Колегата обаче каза, че не търси китайски, реплики и т.н.@MaxSpeed към нещо друго освен това HTC насочил ли си се? Въпреки добрите характеристики моделчето си е старо.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Да поясня за колегата,тази фирма не се занимава с реплики и копия имат си тяхна линия.Това е по стария модел http://www.youtube.com/watch?v=bJwcrdoCgPALancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Коментар
-
Стрелок написа:@MaxSpeed към нещо друго освен това HTC насочил ли си се? Въпреки добрите характеристики моделчето си е старо.), както и Samsung. Nokia не ме впечатляват особено. HTC Desire X, HTC 3D EVO, XPERIA J също хващат око, но по-важни са отзивите от хора, които са имали досег до подобни модели.
Punto 1.2 75hp '95
Коментар
-
Здравейте колеги, преди два месеца и аз се чудих какво да взимам, гледайки да се отърва от НТС. Защо ли - защото последно време НТС не са това, което бяха, особено от към софтуерна поддръжка. Всички ъпдейти излизат с ПОНЕ 6 месеца закъснение, дори да си купил преди 2-3 месеца телефон като НТС OneX за 1000лв ..... Незнам за какъв Андроид 4.0 говорите - аз вече ползвам 4.2.2 на моя телефон. Най-добрия телефон с Андроид към момента, до 500лв без съмнение е Самсунг Галакси Нексус. Уточнявам, за хората, които не знаят - NEXUS е марката телефон на Google - независимо, кой е производителя, NEXUS телефона се прави изцяло по изисквания на Google - дизайн, хардуер - всичко! Това не е обикновен Самсунг, НТС или последния модел LG - като цяло е много по-добър от всичко останало. А софтуерната поддръжка е просто УНИКАЛНА! Имаш приказен софтуер, чист, можеш да го правиш каквото искаш, да не говорим колко много къстъм ромове има и колко можеш да го мод-ваш този телефон. Да си купиш Андроид телефон и да го оставиш сток, е като да си купиш дизел и да не го чипнеш.... или да караш Ферари, ама на газСъотношение цена качество просто няма аналог телефона. Имах за няколко дни OneX и Galaxy S III - много приятни телефони, но НТС са още толкоз зле от към софтуер - още са на 4.1.2 Андроид, а Самсунга е МНОГО чуплив. А един добре пипнат Galaxy Nexus постига резултатите на One X
Дисплея е много добър, гаранция имате към Виваком или друг вносител - зависи от къде решите да го купите. Камерата прави доста приятни снимки. Батерията кара един ден дори на спартански тормоз
Има много аксесоари, на добри цени и телефона е много ергономичен и удобен в ръката, нищо, че е 4,7". НТС One X е много добър телефон, но не може да дам толкоз пара за телефон и да чакам един ъпдейт на софтуера по 6-10 месеца .... Просто е абсурдно в днешно време такова отношение към клиента. Имал съм доста Андроид телефони, имах първия Nexus - HTC G1/Dream се водеше, сега имам третото поколение - NEXUS телефона е истински по-добър, ако ще да е дори само защото гугъл правят по-добър софтуер за него.... И редовно и качествено ъпдейтват Андроида и всичко.... Nexus е телефон, който с всяка нова версия, изтискваш още малко повече и имаш доста дълго време FULL SUPPORT - над 3 години .... :D П.П. Незнам защо и кой може да приема още Нокия като качествен телефон .... с този Windows phone ....... това е няма такова мъчение, освен ако не те задължава работата по някаква причина да се тормозиш с него...
2006 Fiat Croma 1.9JTD MJet 8V 120hp - приказна беше!
2006 Fiat Ulysse 2.2JTD 128hp ....
2008 Lancia Delta 1.6 Mjet 120hp!
Коментар
-
Et la marmotte, elle met le chocolat dans le papier d’alu. - Не знам френски, може ли някой да ми помогне с превода? Колега, автофорум сме, ама пък и не ядем доматите с колците. Ти го изкара тоя Нексус някакъв нано-телефон. Има смисъл да правиш някакво сравнение с SGS2 и да кажеш че е по-добър, щото има по-голям екран и нищо повече, ама да го сравняваш с One X и SGS3 ... пробвай в бе-ге-ма-ма. Вярно, че всеки си хвали неговото, ама бъди реалист за нещата.
Коментар
-
Колега, къде съм казал, че телефона е НАЙ-добър !??? Казвам ясно - като е казал колегата - ДО 500лв няма АНАЛОГ или по-добър от към характеристики и поддръжка.... Казвам също, че като се "тунингова", става доста бърз и стига стойности като СТОКОВ One X .... което е доста добре, спрямо разликата от 2 ядра по-малко, нали :D Друг въпрос е, какво може да постигне пипнат One X, но дори СТОК НТС-то си е доста бързо, не мислиш ли !?? Затова е го давам, като база са сравнение на бързина и чистота на действиеИзвинявам се, ако съм го казал неясно. НЕ Е най-добрия телефон на пазара. Но трудно ще намериш по-добър дори на характеристики, на стойност 4-500лв нов с гаранция
Разгледай mobilebulgaria.com примерно - има много добри цени и такива подробности ....
2006 Fiat Croma 1.9JTD MJet 8V 120hp - приказна беше!
2006 Fiat Ulysse 2.2JTD 128hp ....
2008 Lancia Delta 1.6 Mjet 120hp!
Коментар
-
+1 Единственото, в което води Нексуса е дисплея и според някои (не и мен) дизайна. Всичко друго не просто говори, а крещи в полза на SGSII. Не случайно, цената на флагмана на Samsung от 2011 е по-висока от тази на нексусчето. Камерите на нексус телефоните са под всякаква критика.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар