nikolce написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как сте след земетресението?
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
ls1 написа:АКО са сериозна медия с претенции.Иначе вчера гледам Фандъкова как уверено заявява че общината ще изготви план за действие в такива случаи. Тепърва. :DФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
[/quote]Не говорим да са на разположение 24/7, а да имат изграден план как да действат най-бързо при такива случаи. Всички сериозни организации правят анализ на риска. Та в една телевизия рискът да изпуснеш новина, която се е случила в извънработно време, и да я поднесеш на конкурентите си, е сериозен по значимост. И би трябвало да са го анализирали и да имат подготвен план за действие.[/quote]Да така е, ама аз говоря за товаEwing написа:Аз стоях в къщи до към 3:20 и за 20 минути нищо. после слушах и радио в колата и пак нищо. Имам интернет на телефона (поня тма където влизах) и пак нищо..Аз 3:15 вече бях навън, седнах в колата, пуснах лаптопа, в гугъл написах earthquake, 5-6-ият резултат е този чудесен сайт. До 3:25 вече знаех че е 25км северозападно от София, с магнитуд 5.6 по Рихтер.
Коментар
-
nikolce написа:в гугъл написах earthquake, 5-6-ият резултат е този чудесен сайт. До 3:25 вече знаех че е 25км северозападно от София, с магнитуд 5.6 по Рихтер.Но това друга тема де, нито ще им влеем акъл за следващите случи, нито нищо. Само да не се повтара че беля ще стане и без друго на са цъфнали и вързали в Перник още от този. Пък дано няма и други поводи да обсъждаме такива неща!
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Днес някакъв много учен чичо-сеизмолог разправя в "24 часа", че до 2 седмици този разлом, който предизвика последното земетресение, или ще се укроти напълно, или (по-малко вероятно) ще предизвика по-силно земетресение. Не че им вярвам нещо на тези, според мен са само едни прости регистратори на земетресенията. Но все пак...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Как сте след земетресението?
snake написа:Днес някакъв много учен чичо-сеизмолог разправя в "24 часа", че до 2 седмици този разлом, който предизвика последното земетресение, или ще се укроти напълно, или (по-малко вероятно) ще предизвика по-силно земетресение. Не че им вярвам нещо на тези, според мен са само едни прости регистратори на земетресенията. Но все пак...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
nedialk00 написа:ма много плашливи сте били бре, аз преди малко ставам, усетих това в 3 съседите излезнаха навънка на дъжда и след малко се прибраха, общо взето превъзнасяне на събитието, типично по български)... Сина ми още трпери от ужаса, който преживяхме ... трябва да го водя на баячка или психотерапевт.Качвам няколко снимки от това, което се вижда от терсата ми и една напукана "кула" от сградата в която работя и в която ми забраниха да влизам до второ нареждане.В момента гаргите и гълъбите са неспокойни ... дано не е това което си мисля ...
Коментар
-
zaio: не му обръщай внимание на колегата - прави се на железен, ама е със заешко сърцеДнес четох как някой се жалваше, че не можеш да се обади на 112 малко след земетресението да му кажат какво да прави. Мисля, че проблемът е в невежеството на хората, както и в това, че предвид строителството, не се чувстват сигурни в собствените си домове, а както се и видя - има доста пропуски и спестени пари от материали.... Иначе не мога да вдяна как някой може да се чувства по-сигурен в колата си, паркирана до блока, вместо в апартамента си, вероятно в същия блок. Което пък ми напомня за Ямбол, като ни друсне, хората излизат пред блока и застават под терасите, да не им падне някоя саксия на главатаImmortal: има си отделна графа за земетресения, те не са включени към бедствията заради различните сеизмични зони.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар